Žena mjesecima mrtva u stanu

U Beogradu u stanu jedne zgrade u Požeškoj ulici na Banovom brdu 25. septembra pronađeno je beživotno tijelo M. F. u fazi raspadanja.

Srbija 03.10.2018 | 16:10
Žena mjesecima mrtva u stanu
Prema prvim informacijama, žena u poznim godinama je preminula prirodnom smrću prije nekoliko mjeseci.

Nesrećna M. F. živjela je samačkim životom u svom stanu na Banovom brdu od kada joj je muž preminuo prije skoro deceniju. Prema riječima njenih komšija, baka gotovo da nije imala kontakta sa spoljnim svijetom.

– Nije joj niko dolazio niti je ona kontaktirala sa nekim. Zbog toga niko od nas nije primijetio da se nešto neuobičajeno dešava, sve dok hodnicima zgrade nije počeo da se širi izuzetno neprijatan miris – ispričao je komšija preminule starice.

Drugim stanarima je bilo čudno i to što već neko vrijeme niko ne odnosi poštu iz njenog sandučeta. 

– Primijetili smo da se nakupila pošta u njenom sandučetu, pa smo to povezali sa neprijatnim mirisom i onda smo pozvali policiju. Pomislili smo na najgore što se na kraju ispostavilo da je istina – kaže komšinica iz ulaza.

Pripadnici policije praćeni vatrogascima izašli su na teren tog 25. septembra i zatekli jezivu scenu.

– Morali su prvo da razvaljuju vrata, a onda su nadležne službe zatekle njen leš u poodmakloj fazi raspadanja. Čula sam od komšija da je tu bila nekoliko mjeseci, pa su vatrogasci morali da je izvlače – dodaje komšinica napominjući da baku iz tog stana nije lično poznavala, i da ju je za sve godine koliko tu živi vidjela tek nekoliko puta u prolazu.

Stan u kom je M. F. živjela samačkim životom je sada zapečaćen, a komšije očekuju da nadležne službe izvrše dezinfekciju tog prostora.

Kako Blic saznaje, preminula starica je supruga jednog srpskog pozorišnog i filmskog glumca.

(Srpskainfo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

XXL

03.10.2018 16:29

TUZNO...JADNICA JADNA.

ODGOVORITE
Name

Bdu

03.10.2018 20:03

Bravo za brizne komsije. Dok ne zasmrdis niko te se ne sjeti. ccc

ODGOVORITE
Name

Re Za BDU

04.10.2018 12:25

Bravo za komentar! Bas tako. Danas je savjest ljudi na vrlo niskoj razini.