Погбу сви зезају: Он плаћен 105 милиона евра?!

Манчестер јунајтед је у агонији, а најскупљи играч у историји клуба, Француз Пол Погба је највише на мети критика. Погледајте срамотно издање Погбе у мечу против Валенсије у Лиги шампиона.

Фудбал 04.10.2018 | 21:00
Погбу сви зезају: Он плаћен 105 милиона евра?!
Пол Погба је плаћен 105 милиона евра што га чини најскупљим играчем у исторји славног Манчестер јунајтеда.

Али, одавно већ траје полемика око тога да ли он заиста вреди толико. Јесте да је са Француском освојио титулу првака света, али игре које показује у Јунајтеду су више него скромне и мршаве.

Његово понашање на терену, али и ван њега (јавно критиковање тренера Жозеа Муриња и разноразни "перформанси" на друштвеним мрежама) доводе навијаче Јунајтеда до очајања, уз, наравно, изузетно лоше резултате тима у последње време (поменимо само елиминацију из Лига купа од друголигаша).

Легенда европског фудбала Алан Ширер пре неколико дана овако је говорио о Погби:

"Он је најскупљи играч у историји Манчестер јунајтеда. Кажите то у себи и онда само застаните и присетите се свих великана који су играли за тај клуб. Упркос томе што је светски првак, Погба није достојан да очисти копачке играчима који су заиста заслужили место у историји овог клуба".

Ново разочарање навијачи Манчестер јунајтеда доживели су у уторак увече. Неубедљиви "ђаволи" одиграли су на Олд Трафорду тек 0:0 са Валенсијом у Лиги шампиона, што је енглеском клубу четврта утакмица узастопно без победе.

Поједини потези Погбе натерали су чак и симпатизере Јунајтеда да се насмеју. Рецимо, тренутак када је као кренуо да заустави напад Валенсије, па се самоповредио.

Многи навијачи Јунајтеда, али и других клубова исмевају Француза на друштвеним мрежама, а готово сви се питају: "Зар овај вреди 105 милиона евра?!"



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар