Pogbu svi zezaju: On plaćen 105 miliona evra?!

Mančester junajted je u agoniji, a najskuplji igrač u istoriji kluba, Francuz Pol Pogba je najviše na meti kritika. Pogledajte sramotno izdanje Pogbe u meču protiv Valensije u Ligi šampiona.

Fudbal 04.10.2018 | 21:00
Pogbu svi zezaju: On plaćen 105 miliona evra?!
Pol Pogba je plaćen 105 miliona evra što ga čini najskupljim igračem u istorji slavnog Mančester junajteda.

Ali, odavno već traje polemika oko toga da li on zaista vredi toliko. Jeste da je sa Francuskom osvojio titulu prvaka sveta, ali igre koje pokazuje u Junajtedu su više nego skromne i mršave.

Njegovo ponašanje na terenu, ali i van njega (javno kritikovanje trenera Žozea Murinja i raznorazni "performansi" na društvenim mrežama) dovode navijače Junajteda do očajanja, uz, naravno, izuzetno loše rezultate tima u poslednje vreme (pomenimo samo eliminaciju iz Liga kupa od drugoligaša).

Legenda evropskog fudbala Alan Širer pre nekoliko dana ovako je govorio o Pogbi:

"On je najskuplji igrač u istoriji Mančester junajteda. Kažite to u sebi i onda samo zastanite i prisetite se svih velikana koji su igrali za taj klub. Uprkos tome što je svetski prvak, Pogba nije dostojan da očisti kopačke igračima koji su zaista zaslužili mesto u istoriji ovog kluba".

Novo razočaranje navijači Mančester junajteda doživeli su u utorak uveče. Neubedljivi "đavoli" odigrali su na Old Trafordu tek 0:0 sa Valensijom u Ligi šampiona, što je engleskom klubu četvrta utakmica uzastopno bez pobede.

Pojedini potezi Pogbe naterali su čak i simpatizere Junajteda da se nasmeju. Recimo, trenutak kada je kao krenuo da zaustavi napad Valensije, pa se samopovredio.

Mnogi navijači Junajteda, ali i drugih klubova ismevaju Francuza na društvenim mrežama, a gotovo svi se pitaju: "Zar ovaj vredi 105 miliona evra?!"



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar