Л'Екип: ПСЖ у епизоди "Како скинути Звезду са неба?"

Угледни француски лист Л'Екип посветио је велику пажњу утакмици између фудбалера Пари Сен Жермена и Црвене звезде и на чак осам страница најављује тај дуел.

Фудбал 03.10.2018 | 16:00
Л'Екип: ПСЖ у епизоди "Како скинути Звезду са неба?"
У игри речи доминира наслов "Покушај скидања звезде са неба", алудирајући да Парижани морају да савладају шампиона Србије на "Парку принчева" после пораза у Ливерпулу (3:2) на старту Ц групе Лиге шампиона.

У првом плану су и слике из Београда са премијере против Наполија, Синише Михајловића и Дејана Савићевића са трофејом Лиге шампиона, уз подсећање да је Црвена звезда била првак Европе тријумфом у финалу над француским Марсељом 1991. и да се сада полако враћа сличан победнички дух.

У опширној најави велики акценат се ставља на српске навијаче, које према неким најавама очекује домаћин и до 2.000, али да су подигнуте високе мере безбедности и да не би требало да буде проблема.

"Они би требало да буду раштркани на стадиону, а инсистираће да буду у групи. Постоји доза опреза и тензије", пише Л'Екип.

Преносе се и речи доскорашњег фудбалера Црвене звезде, Француза из Монпељеа Дамијана Ле Талека, који је нахвалио Звездину одбрану и посебно капитена Вујадина Савића описујући га да је "спреман да умре на терену", као и бившег тренера Звезде и селектора Србије Славољуба Муслина, који сматра да је екипа Владана Милојевића снажан колектив.

Утакмица 2. кола Ц групе Лиге шампиона између ПСЖ-а и Црвене звезде игра се вечерас од 18.55 у Паризу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар