Рекао новинарки: ''Слатки сте''...

Премијер Андреј Пленковић умјесто одговора на питање новинарке РТЛ Дамире Грегорет о новом скандалу који потреса ХДЗ, узвратио да је слатка.

Регион 03.10.2018 | 14:11
Рекао новинарки: ''Слатки сте''...
Пленковић је јуче након састанка у ХДЗ-у, на којем се расправљало о новој великој афери његова замјеника, а након тога је одговарао на питања новинара.

Портал Индеx.хр преноси да како то, наводи се, увек бива када је Пленковић нервозан, крајње непримјерено је одговорио на питање новинарке РТЛ.

Према полицијским документима, наиме, Пленковићев заменик у ХДЗ-у, Васо Бркић, је криминалцима дојављивао информације да су под полицијским надзором.

Новинарка Грегорет је Пленковића питала да ли му је све то нормално и уобичајено, на шта је уследио одговор: "Слатки сте, Дамира."

Такав премијеров "одговор" изазвао је немало негодовање по друштвеним мрежама, а дио корисника је понашање премијера назвао сексистичким.

Коментаришући Пленковићево, како наводи Индеx, бахато понашање, новинарка Грегорет је рекла да је одговор премјера "потпуно непримјерен и шокантан", те да највише говори о ономе ко га изговорио.

"У овом случају ради се о премијеру, који тако нешто себи баш никада не би смио да дозволи. Проблем је што такви коментари жене, које су и даље у неравноправном положају, могу додатно обесхрабрити. Мене свакако не. И даље ћу, у свакој прилици, постављати сва важна, само не слатка питања", рекла је Грегорет за Индеx.

Извор: Тањуг

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

СЕНАДЕР

03.10.2018 12:20

ЈЕ БИО ПУН СЕБЕ, и...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иле

03.10.2018 12:44

Свака част за госпођу Грегорет. Пуно достојанства и стабилности је код ње. Поштована новинарко радите свој посао како сматрате исправним. Највећа вриједност човјека је достојанство и искреност. Премијер нека се стиди изговорених ријечи јер свако покаже какд тад ко је и какав је. само напријед и храбро у обављању новинарског посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мађар

03.10.2018 13:05

Ово је једна од вазнијих вијести. Других проблема немамо. по другим изјавама га нисмо могли оцијенити. ово је било пресудно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јако

03.10.2018 15:22

Јако дому..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОСИП

03.10.2018 18:11

ЗИВЈЕЛА БИВСА ЈУГА А НЕ СВЕ ОВЕ НОВОНАСТАЛЕ ЛОПОВСКЕ ДРЗАВИЦЕ ГДЈЕ СУ СВЕ САМИ ЛОПОВИ КОЈИ ВЛАДАЈУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

03.10.2018 20:05

Е, Јосипе, Јосипе, не мозе зивјети несто сто је бивсе. Многи су хтјели да тако буде. А сад, ста је ту је. Неком мука, неком благостање. Капитализам на балкански нацин.

Name

Поцетник

03.10.2018 20:31

Треба он да дође у Дакићеву и Стојановићеву школу, да га они васпитају!

ОДГОВОРИТЕ