Ко је Милојевићев џокер на "Парку принчева"?

Црвеној звезди ће бити потребно чудо да извуче повољан резултат против Пари Сен Жермена, али тренер Владан Милојевић има "кеца у рукаву".

Фудбал 03.10.2018 | 14:45
Ко је Милојевићев џокер на "Парку принчева"?
Шампион Србије се у другом колу Лиге шампиона састаје са ПСЖ-ом на "Парку принчева", а предстоји им јако тежак задатак и спортска јавност очекује победу Парижана.

Ко би могао да се нађе у постави Звезде, ко би могао да промени ток утакмице, ко ја тактика би највише одговарала... много је питања за Милојевића, али он је сигурно спреман са одговорима.

Како се "шушка" у Паризу и како гласе информације које стижу до репортера Б92 из Париза, могуће је да би помало заборављени крилни фудбалер Славољуб Срнић могао да се нађе у стартних једанаест на мечу који почиње у 18.55. 

Срнић ове сезоне нема пуно минута, јако ректо је стартер, али је управо оно што Парижани највероватније не очекују. 

Све је извесније да Жонатан Кафу неће играти и да ће на његову позицију, на месту десног крила, улетети Срнић. Због изостанка Ричмонда Боаћија и неизвесности Николе Стојиљковића очекује се да најистуренији вечерас буде Ел Фарду Бен, тако да је то још један од аргумената да се Срнић нађе у стартној постави. 

Извор: Б92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Невен

04.10.2018 22:08

Још увијек чекамо одговор на ово питање а већ је 6:1...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Циган

05.10.2018 11:27

Волим је сада шест пута више комшија мали...

Name

Заре

06.10.2018 07:47

Париска фудбалска јавност : ако заиграју Дациц и Вулин ето белаја за ПСЗ. о цему ови прицају ало 6.1