Ko je Milojevićev džoker na "Parku prinčeva"?

Crvenoj zvezdi će biti potrebno čudo da izvuče povoljan rezultat protiv Pari Sen Žermena, ali trener Vladan Milojević ima "keca u rukavu".

Fudbal 03.10.2018 | 14:45
Ko je Milojevićev džoker na "Parku prinčeva"?
Šampion Srbije se u drugom kolu Lige šampiona sastaje sa PSŽ-om na "Parku prinčeva", a predstoji im jako težak zadatak i sportska javnost očekuje pobedu Parižana.

Ko bi mogao da se nađe u postavi Zvezde, ko bi mogao da promeni tok utakmice, ko ja taktika bi najviše odgovarala... mnogo je pitanja za Milojevića, ali on je sigurno spreman sa odgovorima.

Kako se "šuška" u Parizu i kako glase informacije koje stižu do reportera B92 iz Pariza, moguće je da bi pomalo zaboravljeni krilni fudbaler Slavoljub Srnić mogao da se nađe u startnih jedanaest na meču koji počinje u 18.55. 

Srnić ove sezone nema puno minuta, jako rekto je starter, ali je upravo ono što Parižani najverovatnije ne očekuju. 

Sve je izvesnije da Žonatan Kafu neće igrati i da će na njegovu poziciju, na mestu desnog krila, uleteti Srnić. Zbog izostanka Ričmonda Boaćija i neizvesnosti Nikole Stojiljkovića očekuje se da najistureniji večeras bude El Fardu Ben, tako da je to još jedan od argumenata da se Srnić nađe u startnoj postavi. 

Izvor: B92

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Невен

04.10.2018 22:08

Још увијек чекамо одговор на ово питање а већ је 6:1...

ODGOVORITE
Name

Циган

05.10.2018 11:27

Волим је сада шест пута више комшија мали...

Name

Zare

06.10.2018 07:47

Pariska fudbalska javnost : ako zaigraju Dacic i Vulin eto belaja za PSZ. o cemu ovi pricaju alo 6.1