Владимир Путин ускоро у Србији

Предсједник Русије Владимир Путин требало би да посјети Београд већ око Никољдана, 19. децембра и тада би могао бити озваничен и капитални економски пакет руских инвестиција у Србију, пишу "Вечерње новости".

Србија 03.10.2018 | 08:57
Владимир Путин ускоро у Србији
Лист наводи да је посјета договорена током јучерашњег сусрета Путина са предсједником Србије Александром Вучићем у Москви.

Током Путинове посјете Србији могао би бити озваничен и "капитални" економски пакет руских инвестиција у Србију о чему су двојица предсједника јуче разговарала, наводи лист.

Извор: Срна

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Круг

03.10.2018 07:00

Зна Путин да це Додо изгубити изборе, па њему сипак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.10.2018 08:03

И ово сусрет у ходнику ? Руковање и свако себи. Кад Русија измакне штап или неко други на шта се Србија сад ослања бит ће куку леле! Паре и то огромне за помоћ стижу не из Русије него из ЕУ . Само Вучић чути о томе. Ако настави овакву политику а највјероватније да хоће све висе Срба ће одлазит не у Русију ( тамо неће ни минуту да живе ) него зна се гдје... Једино политицари се куну у Русију ? А народ глуп па вјерује само у оно сто види

Name

Ре

03.10.2018 08:23

Путин гледа свога интереса. Ах јест њега брига и за Вуцица и за Србију, а поготову за Додика. Ста је то Русија досада помогла? И тамо сиротиње колико хоцес, а и он се богати колико му драго.

Name

лато

03.10.2018 07:13

Овако се доцекује предсједник,а не ко Додик вреба на тркама да се услика о троску градјана,и не зна ко је уопсте возио и побједио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гергелy

03.10.2018 07:46

Предсједник се доцекује на Аеродрому уз поцасни палир интонирају се химне,то Вуциц јос није дозивио од Путина,тако да ти коментар није на мјесту.Погледај како је Путин доцеко Колинду уз све могуце поцасти.

Name

Српски Полусвијет

03.10.2018 09:16

Овај као Додик , састанак са Путином у ходнику из засједе када овај крене тамо гдје и цар иде пјешице.Много нам јаки наши политичари , зато их и толико шутају , вуку за нос , штипају , лупе иза ушију итд, а ови наши када се врате црвени , умазани излупани , зајапурени ,уз то направили селфи у WЦ-у па објавили , хвале се на конференцији за штампу коју обавезно организују "Ал ме удари Путин ,све сам звјезде избројао ,ал сам поносан, нећу овај образ никако умивати".Срби а нарочито чланови његове партијске секте као и сав остали полусвјет га гледају са дивљењем и тихо шапућу једни другима у ухо"Њега је клепио Путин , није случајно мора да је лопов .Ово је прави вођа за нас .Шта ће нама онај који не зна ни украсти" Хајмо ми за њим , ако загусти бјежаћемо на Запад и у Америку.

Name

Ре

03.10.2018 09:18

Срби су ситна буранија за Путина.Колинди дао све поцасти због трговине нафтом.Рудоња се увукао на трибине и само буљи у Путина.Путин је у праву које рудоња,ентитетски предсједник то ти је на нивоу руске мјесне заједнице,обицна таласика.

Name

Избјеци замку!

03.10.2018 09:21

Надам се да це Србија изаци из лобија ЕУ и утицаја госп. Могерини који прицају празне прице и не зели Србији ниста добро!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

03.10.2018 09:23

Соиц је за Вуцица и Додика измислио политику.Ова двојица дотјерала су цара до дувара како казу у Босни.Изгубили смо са Руским пјанама све од Хрватске,КМ јос остала РС и њуце продати.Гузве пред европским конзулатима у Русију само иду Срби који су пљацкали Србе.

ОДГОВОРИТЕ