Vladimir Putin uskoro u Srbiji

Predsjednik Rusije Vladimir Putin trebalo bi da posjeti Beograd već oko Nikoljdana, 19. decembra i tada bi mogao biti ozvaničen i kapitalni ekonomski paket ruskih investicija u Srbiju, pišu "Večernje novosti".

Srbija 03.10.2018 | 08:57
Vladimir Putin uskoro u Srbiji
List navodi da je posjeta dogovorena tokom jučerašnjeg susreta Putina sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Moskvi.

Tokom Putinove posjete Srbiji mogao bi biti ozvaničen i "kapitalni" ekonomski paket ruskih investicija u Srbiju o čemu su dvojica predsjednika juče razgovarala, navodi list.

Izvor: Srna

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Krug

03.10.2018 07:00

Zna Putin da ce Dodo izgubiti izbore, pa njemu sipak.

ODGOVORITE
Name

Re

03.10.2018 08:03

I ovo susret u hodniku ? Rukovanje i svako sebi. Kad Rusija izmakne štap ili neko drugi na šta se Srbija sad oslanja bit će kuku lele! Pare i to ogromne za pomoć stižu ne iz Rusije nego iz EU . Samo Vučić čuti o tome. Ako nastavi ovakvu politiku a najvjerovatnije da hoće sve vise Srba će odlazit ne u Rusiju ( tamo neće ni minutu da žive ) nego zna se gdje... Jedino politicari se kunu u Rusiju ? A narod glup pa vjeruje samo u ono sto vidi

Name

Re

03.10.2018 08:23

Putin gleda svoga interesa. Ah jest njega briga i za Vucica i za Srbiju, a pogotovu za Dodika. Sta je to Rusija dosada pomogla? I tamo sirotinje koliko hoces, a i on se bogati koliko mu drago.

Name

lato

03.10.2018 07:13

Ovako se docekuje predsjednik,a ne ko Dodik vreba na trkama da se uslika o trosku gradjana,i ne zna ko je uopste vozio i pobjedio!

ODGOVORITE
Name

gergely

03.10.2018 07:46

Predsjednik se docekuje na Aerodromu uz pocasni palir intoniraju se himne,to Vucic jos nije dozivio od Putina,tako da ti komentar nije na mjestu.Pogledaj kako je Putin doceko Kolindu uz sve moguce pocasti.

Name

Srpski Polusvijet

03.10.2018 09:16

Ovaj kao Dodik , sastanak sa Putinom u hodniku iz zasjede kada ovaj krene tamo gdje i car ide pješice.Mnogo nam jaki naši političari , zato ih i toliko šutaju , vuku za nos , štipaju , lupe iza ušiju itd, a ovi naši kada se vrate crveni , umazani izlupani , zajapureni ,uz to napravili selfi u WC-u pa objavili , hvale se na konferenciji za štampu koju obavezno organizuju "Al me udari Putin ,sve sam zvjezde izbrojao ,al sam ponosan, neću ovaj obraz nikako umivati".Srbi a naročito članovi njegove partijske sekte kao i sav ostali polusvjet ga gledaju sa divljenjem i tiho šapuću jedni drugima u uho"Njega je klepio Putin , nije slučajno mora da je lopov .Ovo je pravi vođa za nas .Šta će nama onaj koji ne zna ni ukrasti" Hajmo mi za njim , ako zagusti bježaćemo na Zapad i u Ameriku.

Name

Re

03.10.2018 09:18

Srbi su sitna buranija za Putina.Kolindi dao sve pocasti zbog trgovine naftom.Rudonja se uvukao na tribine i samo bulji u Putina.Putin je u pravu koje rudonja,entitetski predsjednik to ti je na nivou ruske mjesne zajednice,obicna talasika.

Name

Izbjeci zamku!

03.10.2018 09:21

Nadam se da ce Srbija izaci iz lobija EU i uticaja gosp. Mogerini koji pricaju prazne price i ne zeli Srbiji nista dobro!

ODGOVORITE
Name

dzoo

03.10.2018 09:23

Soic je za Vucica i Dodika izmislio politiku.Ova dvojica dotjerala su cara do duvara kako kazu u Bosni.Izgubili smo sa Ruskim pjanama sve od Hrvatske,KM jos ostala RS i njuce prodati.Guzve pred evropskim konzulatima u Rusiju samo idu Srbi koji su pljackali Srbe.

ODGOVORITE