Турнеја: Меланија путује без Трампа

Меланију је на аеродрому дочекала прва дама Гане која јој је пожелела добродошлицу, а затим су заједно одгледале перформанс традиционалног плеса.

Свијет 03.10.2018 | 08:06
Турнеја: Меланија путује без Трампа
Меланија Трамп јуче је допутовала у Гану уоквиру своје прве самосталне турнеје по Африци, где ће боравити недељу дана без свог супруга Доналда Трампа.



У оквиру турнеје посетиће Гану, Малави, Кенију и Египат, тако да можемо да очекујемо достамодних изненађења.

Прва дама Америке изгледала је заносно када је стигла на аеродом Котока и Акри. За ову прилику, Меланија је одабрала борбо-белу кошуља хаљину бредна Селин и њене омиљене салонке у белој боји, бренда Маноло Бланик.



 Меланију је на аеродрому дочекала прва дама Гане која јој је пожелела добродошлицу, а затим су заједно одгледале перформанс традиционалног плеса.



Након тога Меланија је посетила дечију болницу где се дружила са малишанима, где јој је пажњу посебно заокупирао један дечак кога није испуштала из руку.



Још једна одевна комбинација која је привула пажњу јесте она коју је одабрала када је из војне базе Мериленд кретала на пут. Овај пут одабрала је смеђу комбинацију, а посебан утисак оставила је одабиром ципела.



Испод смеђег капута надзирала се кожна сукња у истој боји коју смо већ имали прилике да видимо на првој дами.

Што се тиче избора ципела и овај пут је остала верна својим омиљеним салонкама само овај пут са дезеном леопарда које потписује такође Маноло Бланик.

Оно што је специфично јесте да се ниједна прва дама пре ње није усудила на овакав храбар потез - да одабере модни детаљ са животињским принтом.

Извор: Курир/Стил

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Скептик

03.10.2018 06:42

Сад се види како је добро што Хилари Цлинтон није побједила. Па кога би она слала на тунеју по Африци? Мужа Била дебила? Или Монику Левински:))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

03.10.2018 07:28

Ма зна она по чему су црнци познати,а без човека тамо.Хм Хм.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пробсла

04.10.2018 09:54

је Ђеланија разне алатке а Трампова је лоша ,прошо јој рок трајања..