Погба "пуца" у Јунајтеду: На Ноу Кампу га (не) желе!

Француз се поверио околини да жели да оде са Олд Трафорда. Да ли ће завршити у Барселони?

Фудбал 04.10.2018 | 00:00
Погба "пуца" у Јунајтеду: На Ноу Кампу га (не) желе!
Тешки и напети дани у Манчестер јунајтеду кулминирали су прошле недеље, када су новинари на тренингу "ухватили" камерама оштру расправу Жозеа Муриња и Пола Погбе.

Француз је претходно јавно критиковао менаџера, а Португалац је одлучио да га, такође јавно,"скине" са листе капитена Јунајтеда. Потом је похвалио Погбин приступ тренинзима, али је и пораз на гостовању Вест Хему показао да "црвени ђаволи" не функционишу добро.

Након серије лоших резултата у мечевима против Вулверхемптона, Дерби Каунтија и Вест Хема, енглески "Сан" објавио је да су представници Јунајтеда већ ступили у контакт са представницима Зинедина Зидана и да су питали донедавног тренера шампионског Реала да ли је заинтересован да седне на Мурињово место.

Португалац је у понедељак био упитан за то, али је уз осмех усмерио питање ка новинару који је објавио ту информацију, отпуживши га иронично да му "прислушкује телефон". Дан касније, у истом листу је објављен текст да је Пол Погба веома незадовољан у Јунајтеду и да је већ одлучио да оде у јануару, под условом да Мурињо до тада остане на тренутном месту.

Истог дана, амерички портал "ЕСПН" објавио је вест о интересовању Барселоне за Погбу и могућности да се везиста пресели на Ноу Камп, што није толико извесно.

"Руководство Барселоне има подељено мишљење о томе да ли да доведе Пола Погбу у јануару, али је уверено да ће имати финансијска средства да га доведе. Француз је једна од три жеље, уз везисту Пари Сен Жермена Адријена Рабиоа и Френкија Де Јонга из Ајакса", пише тај портал.

У Барселони нису скептични због Погбиног карактера и темперамента, већ због висине плате, јер су у последњих 12 месеци већ потписали "појачане" уговоре са Лионелом Месијем, Самјуелом Умтитијем и Серхиом Бускетсом.

Нејмаров прелазак у Париз за 222 милиона евра јесте "ослободио простор" у каси и омогућио лакши живот Барселони, али је председник клуба Жозеп Марија Бартомеу опседнут циљем да Барселона постане први клуб који ће зарадити више од милијарде евра у сезони.

Погба би својим маркетиншким потенцијалом томе свакако допринео.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар