Странци Додику нимало не сметају

”Странци Додику нимало не сметају кад на њих троши десетине милиона марака народних пара Српске. Не сметају му странци ни кад лобира за активацију Акционог плана за чланство у НАТО (МАП) и кад им се додворава”, рекао је српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић за данашњи ”ЕуроБлиц”.

Република Српска 02.10.2018 | 18:02
Странци Додику нимало не сметају
Иванић каже да Додик иза сцене прави свакакве глупости са странцима и да му је боље да га не изазива да проговори.

”Посвађао нас је са свима, подијелио нас између себе и вријеме је да га неко спријечи у томе. Ја ћу у томе успјети. А ваше је само да не дозволите да неко искористи ваш гласачки листић. Попијте кафу, па на изборе!”, поручио је Иванић.

БН ТВ

Коментари / 39

Оставите коментар
Name

ДОXА

02.10.2018 16:16

Само Будала мозе гласати какве користи имамо од тога....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

02.10.2018 16:29

Додик се само брине о Хрватима. Неки дан се жалио новинару Ројтера:Високи представници су развалили могућност да у ФБиХ постоји квота хрватских гласова за обавезујуће одлуке." Ето, Усташа се брине за Хрвате. Издајник.

Name

СНСД+ДНС+Паја Патак

02.10.2018 16:41

Ако не гласате стета је следеца: хттпс://www.интермагазин.рс/република-српска-фарса-се-близи-крају/

Name

НЕ РАЗУМИЈЕШ ТИ ТО

02.10.2018 17:05

НИСИ ТИ ДОXА ВЕЋ РАШТИМАНА ВЕКЕРИЦА.

Name

Крај

02.10.2018 17:14

Па ти који нецес да гласас, дајес подрску Додику, гробару српског народа!!! Доста је било.

Name

Вук

02.10.2018 20:44

Гласати и сви на изборе, без изузетка, једина исправна опција изаци на изборе, ја цу повести и дједа и бабу од 80 година, откад онај нецовјек Дудук реце оно непојмљиво за Давора и славску свијецу, навалили да изадју на изборе и гласаји за Вукоту ,Младена и СЗП.Апстинирали су од гласања 10-ак година, ал ето и њима на крају сванили

Name

НЕ СМЕТАЈУ ЈЕР СЕ ЗАПЛЕО У БЕЗНАЂУ

02.10.2018 16:18

У РС влада хаос, државом владају корупција и криминал, СВИ се ФАТАЈУ ЗА ГЛАВУ, КАКО ДАЉЕ ВАРАТИ ПОВЈЕРЕЊЕ....... Данас је постало јасно да је Миле из Бакинаца дубоко уплетен у аферу ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА, односно извлачење 2 и по милиона разлога због којих је почињено гнусно и безобзирно убиство.ЕВО ЗАШТО...ЗАТО ШТО ЈОШ ДОЗВОЉАВА ДА ЛУКАЧ ПРИЈЕТИ; ЛАЖЕ И ПРАВДА СВОЈЕ УБИСТВО: Тргује се повлаштеним информацијама и то је погодовало појединцима, све је кажњиво јер је ријеч о злопотреби положаја и овлаштења....Многи који су знали за та дјела а тајили су то такођер су починили Кривично дјело. Ако је и ПРИЗНАТО УБИСТВО онда се с правом питамо зашто ПРАВОСУЂЕ још не поступа. Јесу ли затајиле институције државе и је ли на њих извршен политички притисак. Евидентан је хаос који је настао у држави због Бисине и Бајине Владе. Државом су завладали и владају непотизам, корупција, криминал и мржња према другачијима по националности, вјерској или било којој другој основи. Због свега наведеног, за сав НАРОД У РС је на снази ванредно стање. Сав НАРОД сматра да је Миле дубоко уплетен у аферу "ДАВИД" и да је одговоран за извлачење 2 и по милијона РАЗЛОГА ЗБОГ КОЈЕГ ЈЕ УНИШТЕНА ПОРОДИЦА ДРАГИЧЕВИЋ. Влада и МИЛЕ изгубили су сваки политички легитимитет, грађани овој Влади и Мили више не вјерују. У прилог својим тврдњама о постојању мржње и расистичког говора мржње против Давора и Давидовог трга навео је САВ НАРОД РС са оправдањем критикује неадекватан одговор власти на јачање нетолеранције јер се у већини случајева говор мржње третира само као прекршај. За ово невиђено срамотно стање у РС одговорна је ова Влада и Миле које подржавају ПАПЦИ И ПОСЛУШНИЦИ, а то значи да ти исти подржавају величање КРИМИНАЛА И УБИЦА У ДОДИКОВОЈ ПИРАМИДИ БЕЗВЛАШЋА. НАРОД ЈЕ НАЈАВИО ПОТЕЗЕ које је назвао »3 И«. То су »Избори«, »Истина за Двида, те ИНСТИТУЦИЈЕ које ће бити окренуте свом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гергелy

02.10.2018 16:48

Сто волим овакве противнике Додика,а користе његову реторику РС дрзава,треба изаци из илузије.

Name

Збиља

02.10.2018 18:23

БИХ није дрзава вец дрзавна заједница,а тек ентитети па Брцко Дис..

Name

075

03.10.2018 15:05

Можда ће већина у "бољем" ентитету разумјети!! Сергеј Лавров:" Босна и Херцеговина је суверена и међународно призната држава!"

Name

муња транс

02.10.2018 16:19

Знате како се поздрављају Милорад и Младен кад се виде? Милорад каже: Гдје си мој препоштени Младене ко што сам ти и сам. Младен каже: Гдје си мој добри Миле,легендо наших крајева....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре муња транс

02.10.2018 17:04

Легендо насих исконских крајева.Нема даље само Индија од милијарду становника има просјецну плату као у РС 200 евра.

Name

Цао

02.10.2018 16:19

Ама проговори !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

разумио

02.10.2018 16:21

Проговорио би Гацо, али оде: прво он сам, а затим Додига, па сви остали по реду..

Name

Павле Бгд

02.10.2018 16:34

Тачно тако! Ако сада не кажете пред изборе, када ћете? Проблем је ако сте до сада знали нешто а нисте рекли народу. Тиме суштински штитите овог џибера. Ајде професоре, само искрено и народ ће знати то да препозна.

Name

Рид

02.10.2018 17:08

Додиг је комуниста,атеиста,лазни водја,зло које се надвило над РС, отисао на сахрану Давида,а затаскавати и крије убице ,Давор борац стварао РС,Додиг доказани дезертер, непријатељ,РС,сверцер,500000људи се иселило,због његовог лоповлука,

Name

ОН СЕ ТРЕБА БОЈАТИ СЕБЕ....А НЕ СТРАНАЦА

02.10.2018 16:20

Вјеруј, али гледај коме. Само не Баји,Биси и Лукачу који дозвољавају убиства и криминал у БЛ и шире. За тренутно стање су најодговорнији они па онда сви њихови полтрони који их подржавају.За великог Бају заиста је оправдано да се каж следеће: Образ нема цијену – скупљи је од живота. Образ иде с главом. Кад је срце чисто – језик је одважан. А ти Баја немаш ни образа, језик ти је само за лупетање и изрицање лажи. Боље је поштеног човека везати једном нити, него непоштеног конопац. А тебе да и вежемо лнцима не можеш у категорију поштених мој Баја. Баја ти немаш част па и не можеш наступати са паролом да ти и СНСД "наступате са поштењем". Ти као вођа своје странке си прљав, нечастан, лопина, па немој каљати оне који можда нису као ти. Са својим ставовима и лажима си изгубио велико повјерење свог народа Част је као стрма литица, ко са ње сиђе не може више да се врати. Част се не може одузети, она се може само изгубити. Између части и новца други је правац. Част ти не доноси одјело којим се заодјеваш, него прије свега ум и честитост срца. А ТИ БАЈА НЕМАШ ЧИСТО СРЦЕ. Ко часно умре људи га памте стотину година, а онога ко без части живи заборављају и рођена дјеца. Поштење, част као и душа, одакле једном оде никада се више тамо не врати. ТАКО ЈЕ И СА ТОБОМ БАЈА. Поштење, част и душу си давно изгубио, а поготово сви те сматрају бездушником јер СИ НАЈОДГОВОРНИЈИ КО ОЦУ БИ СНА И ЗБОГ ТОГА ШТО - КО СИ ТИ - СУГЕРИШЕШ ДАВОРА ДА СВЕ ЗАБОРАВИ И ПОНОВО УПАЛИ СЛАВСКУ СВЈЕЋУ. Па зар ниси бездушник мој Баја. Гдје је поштење, тамо је увијек свето повјерење. Мора да је тешко главу увијек држати усправно мој Баја. Поштење може бити побјеђено, али не може бити уништено. А ти Баја не можеш усправно држати главу, твоје поштење као и свих из СНСД је уништено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аналитицар

02.10.2018 17:44

Цудно,а кад сте га ковали у звијезде,говорили најпаметнији политицар на Балкану,један од највеси Срба,једини који казе ста мисли,једини који има храбрости се супротставити се медјународној заједници,цовјек који це довести РС до независности и отале трице и куцине.Сад вам не ваља исто ко Слободан Милосевиц кога су осудили,не сто је водио ратове него сто није остварио циљ Велику Србију.Све пропало ко м...а кроз подеране гаце.Цекат цемо новог Возда и све поново из поцетка.

Name

ДОДИК НАИВАН!!

02.10.2018 16:21

Толике паре дати на лобирање у САД и опет доспјети на њихову црну листу??? Смијесно стварно ХАХАХАХАХА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе Хе

02.10.2018 18:26

На лобирање,како си ти наиван.

Name

ИПАК НАРОД ЋЕ РЕЋИ СВОЈЕ

02.10.2018 16:23

ГДЈЕ ИМА ИСТИНЕ И ПРАВДЕ још има народа…али код нас постоје државе…државу називају најхладнијим од свих хладних чудовишта. И она хладно лаже, а та лаж мили из њених уста. "Као држава, ја претстављам народ" - вели ВЕЛИКИ БАЈА ИЗ БАКИНАЦА!” То је лаж! Творци су они што су народе створили, вјеровали им и вољели их, они су тиме служили животу. Рушиоци су они што постављају замке за толики свијет , па их зову држава…А држава је лажов, ма које језике добра и зла говорила. Чим зине, она слаже. Украла је све што има…Ђе престаје држава, ту почиње човјек - НАРОД СА ДАВИДОВОГ ТРГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залосно констатовати, али..

02.10.2018 16:29

Засто би странци сметали Додику, па они су га поставили на функцију. Да унисти РС до темеља, сто је он ревносно и урадио!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тфт

02.10.2018 16:29

Миле јесте сировина и буздован. Ни постење му није јаца страна. Сто јес јес. Ал га ја брате волииииим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

02.10.2018 17:16

Хахаха. Коментар дана. Већина се слже с тобом.

Name

Ре

02.10.2018 17:20

Волис Буздован? Е свака ти цаст.

Name

Радојица

02.10.2018 16:32

Кад нико не би изашао на изборе завладала би анархија. Има само једна ствар која би била гора од не изласка на изборе а то је дати глас послушничкој, антисрпској, корумпираној банди из опозиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.10.2018 17:17

Ма бас тако. Нико Србина не воли ко устаски пород. А Рудоњи хвала за цигаре кије нам је из камиона бацао на коридору.

Name

Саса

02.10.2018 16:40

Чуј ако проговори. Па проговорри или си сауцесник. Поме

ОДГОВОРИТЕ
Name

опаа

02.10.2018 18:46

Управо тако. Пуно он зна али цути и неце против њега јер га мозда има у саци. Али срамота неки дан на неком предизборном скупу га јавно назива сероњом и казе колики морас бити сероња сједити у преседниству а да није поред њег застава РС .Јос казе ја кад будем ил це бити застава РС или неце бити ниједна а његова вјерн публика у громогласни смијех и аплауз

Name

Па

02.10.2018 16:45

Кад си прозвао Вучића и Србију каква је то светиња Дидик да њега не прозовеш? Доказе пред народ или не тарандај. Овако испада да ти штитиш Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мукота

02.10.2018 17:10

Додик је на власти не због власти и јер је досадна него због злоупотребе власти,гдје мозе од народних пара да провоза Цецу и отресе Сљиве Хеликоптером истовремено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

02.10.2018 17:23

Опет це Додик да победи јер има масину иза себе, мислим на гласаце. Крајина има висе становниства од Семберије, Посавине,Романије и Херцеговине те стога це победити. Кад се сабере гледаност РТРС+АТВ против БНТВ ове две куце имају пар процената вецу гледаност у односу на БНТВ те стога це да победи. Вуциц подрзава Додика те стога це да победи Иваница. Зељка би могла да изгуби од Вукоте јер је омразена код људи и ту јој Додик слабо мозе помоци. Довољно је да сетимо поплава и њених цизмица. Могла би победити ако Мектиц опет несто изјави јер кад год он несто казе забије аутогол СДС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

02.10.2018 17:23

Опет це Додик да победи јер има масину иза себе, мислим на гласаце. Крајина има висе становниства од Семберије, Посавине,Романије и Херцеговине те стога це победити. Кад се сабере гледаност РТРС+АТВ против БНТВ ове две куце имају пар процената вецу гледаност у односу на БНТВ те стога це да победи. Вуциц подрзава Додика те стога це да победи Иваница. Зељка би могла да изгуби од Вукоте јер је омразена код људи и ту јој Додик слабо мозе помоци. Довољно је да сетимо поплава и њених цизмица. Могла би победити ако Мектиц опет несто изјави јер кад год он несто казе забије аутогол СДС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ НИКОЛА

02.10.2018 19:21

НИКОЛА МИСЛИМ ДА ГРИЈЕСИС.БЛ ЈЕ ДОДИКА ЗБОГ БАХАТОСТИ И НАВИЈАЦА КАЗНИЛА И МИСЛИ ДА ЦЕ ОПЕТ. И У МУП-у ВЛАДИ ПРОСВЈЕТИ ,НА БУДЗЕТУ ЈЕ НАЈВИСЕ ПОСТЕНИХ И ЦАСНИХ ЉУДИ КОЈИМА ЈЕ ПУНА КАПА ПОЛУПИСМЕНОГ ПОЛУСВЈЕТА СА КУПЉЕНИМ ДИПЛОМАМА ЗАСЈЕЛИХ НА СЕФОВСКА И ДИРЕКТОРСКА МЈЕСТА.ИМАЈУ И ОНИ ДЈЕЦУ,МИСЛЕ И ОНИ СВОЈОМ ГЛАВОМ, А СВИ КОЈИ ИМАЈУ СВОЈЕ МИСЉЕЊЕ НЕМОГУ ГЛАСАТИ ЗА СЕКТАСЕ,..........ГЛАСАЦЕ И ОНИ ЗА ПРОМЈЕНЕ,.........

Name

ББ

02.10.2018 19:22

Потпуно се слазем. Тако це и да буде.

Name

хајде реци

02.10.2018 17:46

Хајде проговори, реци! Молим те, не бој се ништа, проговори! Реци! Проговори, молим те! Да чујемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јана

02.10.2018 19:56

Знамо да је Баја на тенку дошао,сад ће на трактору да оде, шта ту има да се прича.

Name

Црни

02.10.2018 17:54

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=ТХДБа9рYЕеЕ Бајини цобани туку дјецу у Борику! Не смије се заборавити ни опростити! Данко Станисиц један од бајиних мајмуна који је тукао дјецу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзаба Младене

03.10.2018 17:30

Попици кафу,а теби нецу дати гласа.

ОДГОВОРИТЕ