Павић: Развијати Републику Српску

На предизборном скупу ДНС-а у Модричи, предсједник ДНС-а Марко Павић је рекао да је дошао да каже да ће ДНС одговорно са грађанима ове општине градити њихову средину, али и остале дијелове Српске.

Република Српска 02.10.2018 | 12:35
Павић: Развијати Републику Српску
„Док се други препиру, ДНС мирно и достојанствено представља програме и тражи подршку за своје кандидате. Стање у БиХ није добро и зато се боримо за веће учешће на нивоу БиХ. РС је стабилна и извршава своје обавезе. Сада нам треба власт која ће унаприједити нашу Републику“, рекао је Павић.

Растом, ДНС може очекивати мјесто премијера, оцијенио је Павић, додајући да је то начин да се обједине све политике ДНС-а. Бирајте ДНС јер смо били са вама у рату а бићемо и у миру“, поручио је Павић окупљеним грађанима Модриче и навео да је вријеме градити Републику Српску на стабилним основама.

Потпредсједник ДНС-а и предсједник Централног изборног штаба ДНС-а Драгомир Јовичић у Модричи је рекао да је ДНС у ову кампању ушао озбиљно те да од оствареног резултата зависи даљи потенцијал странке. “



Присутнима се обратио и Дарко Бањац, такође потпредсједник ДНС-а, рекавши, између осталог да политика ДНС-а није политика свађе већ политика јединства како у РС тако и у Сарајеву, гдје се она брани.

Синиша Никић, носилац листе кандидата за НС РС је рекао да је Модрича доказ да је ДНС велика странка и у овој регији.

„На овим изборима, који су јако важни полажемо испит зрелости и ово је наша вријеме, вријеме ДНС-а. Модричи требају радна мјеста , инвестиције за цијелу регију јер је то једини начин да унаприједимо развој нашег краја“, рекао је Никић.



На предизборној трибини у Модричи присутнима су се обратили носилац листе за Представнички дом ПС БиХ Бобан Јовичевић и кандидат за овај ниво власти Дијана Станојевић те Бојан Милешић, Зорица Васиљевић и Војо Милошевић, кандидати ДНС-а за Народну скупштину РС.

(БН)