Pavić: Razvijati Republiku Srpsku

Na predizbornom skupu DNS-a u Modriči, predsjednik DNS-a Marko Pavić je rekao da je došao da kaže da će DNS odgovorno sa građanima ove opštine graditi njihovu sredinu, ali i ostale dijelove Srpske.

Republika Srpska 02.10.2018 | 12:35
Pavić: Razvijati Republiku Srpsku
„Dok se drugi prepiru, DNS mirno i dostojanstveno predstavlja programe i traži podršku za svoje kandidate. Stanje u BiH nije dobro i zato se borimo za veće učešće na nivou BiH. RS je stabilna i izvršava svoje obaveze. Sada nam treba vlast koja će unaprijediti našu Republiku“, rekao je Pavić.

Rastom, DNS može očekivati mjesto premijera, ocijenio je Pavić, dodajući da je to način da se objedine sve politike DNS-a. Birajte DNS jer smo bili sa vama u ratu a bićemo i u miru“, poručio je Pavić okupljenim građanima Modriče i naveo da je vrijeme graditi Republiku Srpsku na stabilnim osnovama.

Potpredsjednik DNS-a i predsjednik Centralnog izbornog štaba DNS-a Dragomir Jovičić u Modriči je rekao da je DNS u ovu kampanju ušao ozbiljno te da od ostvarenog rezultata zavisi dalji potencijal stranke. “



Prisutnima se obratio i Darko Banjac, takođe potpredsjednik DNS-a, rekavši, između ostalog da politika DNS-a nije politika svađe već politika jedinstva kako u RS tako i u Sarajevu, gdje se ona brani.

Siniša Nikić, nosilac liste kandidata za NS RS je rekao da je Modriča dokaz da je DNS velika stranka i u ovoj regiji.

„Na ovim izborima, koji su jako važni polažemo ispit zrelosti i ovo je naša vrijeme, vrijeme DNS-a. Modriči trebaju radna mjesta , investicije za cijelu regiju jer je to jedini način da unaprijedimo razvoj našeg kraja“, rekao je Nikić.



Na predizbornoj tribini u Modriči prisutnima su se obratili nosilac liste za Predstavnički dom PS BiH Boban Jovičević i kandidat za ovaj nivo vlasti Dijana Stanojević te Bojan Milešić, Zorica Vasiljević i Vojo Milošević, kandidati DNS-a za Narodnu skupštinu RS.

(BN)