Критике Макрону због фотографије

Француски предсједник Емануел Макрон нашао се на удару критика због фотографије која је снимљена током његове посјете француском острву Свети Мартин на Карибима, а на којој Макрон позира с двојицом младића од којих један на себи нема мајицу и показује средњи прст.

Свијет 02.10.2018 | 11:35
Критике Макрону због фотографије
Многи корисници друштвених мрежа коментарисали су да је Макрон осрамотио Француску.

"Не могу пронаћи ријечи за ову увреду. Француска то не заслужује, то је неопростиво", написала је Марине ле Пен на Тwиттеру.

Фотографија је снимљена у Qуартиер д'Орлеансу, једној од најсиромашнијих четврти француског острва Св. Мартина. О овом догађају огласио се и Макрон који је рекао како је непланирано посјетио овај дио острва на којем се граде нове куће након прошлогодишњег урагана Ирма.

Ту је наишао на двојицу младића с којима се фотографисао, а након што му је један рекао да је недавно пуштен из затвора. Макрон га је посавјетовао да мора промијенити своје понашање.

Макрон је такође испричао како их је замолио да му доведу дјевојку која је у колицима те како су они то без поговора урадили.

"Урадили су то јер сам им показао повјерење и јер сам их поштовао. То је наша Република", поручио је.

Додао је како је с овим младићима позирао зато што воли свако дијете Француске Републике, без обзира на његове грешке, те да је управо то разлог због којег је побиједио на изборима.

Извор: Клиx

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

грашка

02.10.2018 10:14

Овом десном лику су се пружила два крајња прста а десном средњи. Десило се па шта. Прст је прст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

02.10.2018 10:20

Знаци, то је данас једна од највецих и најзнацајнијих модерних западних дрзава. Ста би од велике културе те земље?! Умјесто велицања правих вриједности, видимо слике на којима је приказан ниво културе људи њихових некадасњих колонија. Предсједник це их, како се цини, због своје незрелости, и даље "забављати" нецим сто никако не би смјело да буде забава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гован Латиновић

02.10.2018 10:36

Баш је куууул