Бољи и од Теродеа - 21 гол од почетка сезоне?!

Сећате ли се Стивена Добија?

Фудбал 03.10.2018 | 10:00
Бољи и од Теродеа - 21 гол од почетка сезоне?!
Последњих недеља доста смо писали о нападачу Келна Симону Теродеу који не престаје да постиже голове већ седам кола заредом. Искусог Немца били смо већ проглоасили краљем друге лиге, али неће бити да је усамљен на том трону. Енглези су данас "открили" да је ветеран Стивен Доби (35) још успешнији одТеродеа. Нападач шкотског тима Квин оф Саут претходног викенда није затресао мрежу, међутим пре тога, од старта сезоне, чинио је то чак 21 пут?! 

Момак кога се можда сећате из премијерлигашких дана, када је носио дресове Свонсија, Кристал Паласа, Болтона, Блекпула...одиграо је 14 утакмица у свим такмичењима. У првенству је погађао девет пута, у Лига купу осам и у Челенџ купу четири пута.  

Можда ће звучати чудно, али Доби дефинитивно игра најбољи фудбал у краријери и то управо на крају каријере. Откако је стигао у Квин оф Саут дао је 74 гола на 97 утакмица. 

Уколико гледамо просек голова по мечу Тероде је испред Добија, али ако ћемо о укупном броју погодака онда овом Шкоту нема премца рачунајући све лиге Европе које су почеле с краја лета...  

Симон ТЕРОДЕ - 2,00 по утакмици
Стивен ДОБИ - 1.62
Килијан МБАПЕ - 1.25
Роберт ЛЕВАНДОВСКИ - 1.14
Лионел МЕСИ - 1,00
Еден АЗАР - 0.88
Серхио АГУЕРО - 0.75
Кристијано РОНАЛДО - 0.43

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар