Стојковић се ''оштри'' за Нејмара!

Не заборавите да смо последњи пут изгубили пре осам месеци! „Они су најбољи играчи на свету, али биће 11 на 11“, поручио је Филип Стојковић.

Фудбал 01.10.2018 | 20:10
Стојковић се ''оштри'' за Нејмара!
Шта може Црвена звезда у Паризу? Ово питање мучи навијаче клуба са Маракане два дана уочи меча на Парку принчева. Црвено-бели не сме да прете, али се надају да би могли да мушки погину у судару са најскупљим тимом света.

„Свака утакмица у Лиги шампиона је велико искуство, меч у коме само може да се добије. Само када се такмичите са најбољима, као што је то случај у Лиги
шампиона, можете да видите где сте. Свака утакмица у овом такмичењу је засебна прича. Судар са најбољим играчима Европе и света је нешто за шта смо се сви борили када смо дошли у Звезду. Већ смо испунили један сан, да играмо са најбољима и да вратимо Звезду тамо где заслужује да буде. Очекујем да ћемо се на првом гостовању у Лиги шампиона показати у што бољем светлу, треба да изађемо да измеримо снаге са најбољима у свету“, рекао је десни бек црвено-белих Филип Стојковић.

ПСЖ има Нејмара, Мбапеа, Ди Марију, Каванија... Међутим, има и наш шампион своје адуте.

„Снага нашег тима лежи у феноменалној атмосфери која влада, као и у резултатима које смо бележили у претходном периоду. Сама чињеница да смо од фебруара поражени само у једној утакмици говори довољно о томе да поседујемо квалитет и да знамо да се такмичимо. Сви знамо да су играчи ПСЖ-а заиста велика имена, фудбалери врхунског квалитета, али имамо и ми своје квалитете. На терену ће нас бити 11 на 11 и борићемо се као и до сада на свакој утакмици. Сигурно нећемо разочарати“.

Мораће играчи црвено-белих да подигну ниво игре у одбрани.

„Цела екипа игра одличну, тимски организовану одбрану и то је кључ добрих резултата. Морамо да схватимо да када се такмичимо са најбољима потребно је да постоји баланс дефанзиве и офанзиве, а мислим да смо га ми постигли и верујем да ћемо кроз одређене акције и транзиције се одлично показати у дефанзиви и угрозити мрежу Парижана. Нећемо сметнути с ума да ми немамо пораз већ осам месеци“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар