Stojković se ''oštri'' za Nejmara!

Ne zaboravite da smo poslednji put izgubili pre osam meseci! „Oni su najbolji igrači na svetu, ali biće 11 na 11“, poručio je Filip Stojković.

Fudbal 01.10.2018 | 20:10
Stojković se ''oštri'' za Nejmara!
Šta može Crvena zvezda u Parizu? Ovo pitanje muči navijače kluba sa Marakane dva dana uoči meča na Parku prinčeva. Crveno-beli ne sme da prete, ali se nadaju da bi mogli da muški poginu u sudaru sa najskupljim timom sveta.

„Svaka utakmica u Ligi šampiona je veliko iskustvo, meč u kome samo može da se dobije. Samo kada se takmičite sa najboljima, kao što je to slučaj u Ligi
šampiona, možete da vidite gde ste. Svaka utakmica u ovom takmičenju je zasebna priča. Sudar sa najboljim igračima Evrope i sveta je nešto za šta smo se svi borili kada smo došli u Zvezdu. Već smo ispunili jedan san, da igramo sa najboljima i da vratimo Zvezdu tamo gde zaslužuje da bude. Očekujem da ćemo se na prvom gostovanju u Ligi šampiona pokazati u što boljem svetlu, treba da izađemo da izmerimo snage sa najboljima u svetu“, rekao je desni bek crveno-belih Filip Stojković.

PSŽ ima Nejmara, Mbapea, Di Mariju, Kavanija... Međutim, ima i naš šampion svoje adute.

„Snaga našeg tima leži u fenomenalnoj atmosferi koja vlada, kao i u rezultatima koje smo beležili u prethodnom periodu. Sama činjenica da smo od februara poraženi samo u jednoj utakmici govori dovoljno o tome da posedujemo kvalitet i da znamo da se takmičimo. Svi znamo da su igrači PSŽ-a zaista velika imena, fudbaleri vrhunskog kvaliteta, ali imamo i mi svoje kvalitete. Na terenu će nas biti 11 na 11 i borićemo se kao i do sada na svakoj utakmici. Sigurno nećemo razočarati“.

Moraće igrači crveno-belih da podignu nivo igre u odbrani.

„Cela ekipa igra odličnu, timski organizovanu odbranu i to je ključ dobrih rezultata. Moramo da shvatimo da kada se takmičimo sa najboljima potrebno je da postoji balans defanzive i ofanzive, a mislim da smo ga mi postigli i verujem da ćemo kroz određene akcije i tranzicije se odlično pokazati u defanzivi i ugroziti mrežu Parižana. Nećemo smetnuti s uma da mi nemamo poraz već osam meseci“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar