Делије, ипак, долазе у Париз?!

Звезда неће бити сама – 2. 000 "делија" стиже на Парк принчева! Фудбалери Црвене звезде имаће подршку од око 2. 000 навијача у Паризу против ПСЖ у Лиги шампиона, упркос забрани организованог доласка на "Парк принчева".

Фудбал 01.10.2018 | 14:45
Делије, ипак, долазе у Париз?!
Француски медији очекују да ће Црвена звезда на Парку принчева имати подршку око 2.000 својих навијача.

Француски лист Паризијен пише да је потврђен долазак српских присталица и зато је домаћин увелико појачао безбедоносне мере, иако из Црвене звезде није било продаје улазница због казне УЕФА за наредна два гостовања – у Паризу и Ливерпулу.

ПСЖ је чак покушао да ограничи продају карата, али исти извор пише да су се навијачи Црвене звезде, који долазе у Париз из разних делова Европе, снашли за улазнице. 

Паризијен подсећа да су навијачи Звезде међу најекстремнијим у Европи, али и да имају пријатељски однос са једном групом "колега" из ПСЖ. 

Парижани ће више него удвостручити обезбедјење како би организација утакмице прошла у најбољем могућем реду. 

УЕФА је забранила Црвеној звезди да продаје улазнице својим навијачима за гостовања у Паризу и Ливерпулу, међутим, француски медији наводе да ће црвено-бели имати подршку око 2.000 својих присталица у среду против Пари Сен Жермена на "Парку принчева" (18.55).

Француски лист "Паризијен" пише да је потврђен долазак српских присталица и зато је домаћин увелико појачао безбедоносне мере. Наводно, обезбеђење ће бити више него удвостручено како би организација прошла у најбољем реду.

ПСЖ је, чак, покушао да ограничи продају карата, али исти извор преноси да су се навијачи Црвене звезде, који долазе у Париз из разних делова Европе, снашли за улазнице.

"Паризијен" подсећа да су навијачи Звезде међу најекстремнијим у Европи, као и да имају пријатељски однос са једном групом присталица ПСЖ.

Утакмица 2. кола Групе Ц, између Пари Сен Жермена и Црвене звезде игра се у среду од 18.55 на стадиону "Парк принчева". У истој групи су још Ливерпул и Наполи, који од 21.00 играју у Италији.

На табели тренутно води Ливерпул са три бода, Звезда и Наполи имају по један, а ПСЖ је на зачељу без бодова.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар