Delije, ipak, dolaze u Pariz?!

Zvezda neće biti sama – 2. 000 "delija" stiže na Park prinčeva! Fudbaleri Crvene zvezde imaće podršku od oko 2. 000 navijača u Parizu protiv PSŽ u Ligi šampiona, uprkos zabrani organizovanog dolaska na "Park prinčeva".

Fudbal 01.10.2018 | 14:45
Delije, ipak, dolaze u Pariz?!
Francuski mediji očekuju da će Crvena zvezda na Parku prinčeva imati podršku oko 2.000 svojih navijača.

Francuski list Parizijen piše da je potvrđen dolazak srpskih pristalica i zato je domaćin uveliko pojačao bezbedonosne mere, iako iz Crvene zvezde nije bilo prodaje ulaznica zbog kazne UEFA za naredna dva gostovanja – u Parizu i Liverpulu.

PSŽ je čak pokušao da ograniči prodaju karata, ali isti izvor piše da su se navijači Crvene zvezde, koji dolaze u Pariz iz raznih delova Evrope, snašli za ulaznice. 

Parizijen podseća da su navijači Zvezde među najekstremnijim u Evropi, ali i da imaju prijateljski odnos sa jednom grupom "kolega" iz PSŽ. 

Parižani će više nego udvostručiti obezbedjenje kako bi organizacija utakmice prošla u najboljem mogućem redu. 

UEFA je zabranila Crvenoj zvezdi da prodaje ulaznice svojim navijačima za gostovanja u Parizu i Liverpulu, međutim, francuski mediji navode da će crveno-beli imati podršku oko 2.000 svojih pristalica u sredu protiv Pari Sen Žermena na "Parku prinčeva" (18.55).

Francuski list "Parizijen" piše da je potvrđen dolazak srpskih pristalica i zato je domaćin uveliko pojačao bezbedonosne mere. Navodno, obezbeđenje će biti više nego udvostručeno kako bi organizacija prošla u najboljem redu.

PSŽ je, čak, pokušao da ograniči prodaju karata, ali isti izvor prenosi da su se navijači Crvene zvezde, koji dolaze u Pariz iz raznih delova Evrope, snašli za ulaznice.

"Parizijen" podseća da su navijači Zvezde među najekstremnijim u Evropi, kao i da imaju prijateljski odnos sa jednom grupom pristalica PSŽ.

Utakmica 2. kola Grupe C, između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde igra se u sredu od 18.55 na stadionu "Park prinčeva". U istoj grupi su još Liverpul i Napoli, koji od 21.00 igraju u Italiji.

Na tabeli trenutno vodi Liverpul sa tri boda, Zvezda i Napoli imaju po jedan, a PSŽ je na začelju bez bodova.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar