Имали смо понуду за Сергеја коју нико у Италији не би одбио!

"Рећи ћу вам искрено - дао сам обећање тренеру да нећу продати Милинковића овог лета", каже председник Лација.

Фудбал 02.10.2018 | 15:00
Имали смо понуду за Сергеја коју нико у Италији не би одбио!
Прича око Сергеја Милинковић Савића захуктала се прошле зиме, а сви су негде очекивали да ће ово лето бити то када ће СМС напустити Лацио и прећи у неки од највећих европских клубова. Јер нема клуба који се није повезивао са српским везистом - од Реала и Барсе до Манчестер Јунајтеда и Јувентуса.

Али догодило се то да је Сергеј остао у Лацију.

Председник тог клуба Клаудио Лотито дао је изјаву за италијанске медије у којим је објаснио део истине у вези са Сергејом. Лотито каже да је постојала "непристојно" висока понуда за српског везисту, али да је дошла претпоследњег дана прелазног рока у Италији.

И да то није био једини разлог што га Лацио није продао.

"Рећи ћу вам најискреније. Дао сам обећање тренеру да нећу продати Сергеја овога лета. И то нисам учинио чак иако сам добио непристојну понуду у завршници прелазног рока. Нисмо имали времена да му доведемо замену, а и дао сам обећање тренеру. А ја обећања испуњавам", рекао је Лотито.

Италијанске медије је интересовало да ли је та сума која је понуђена оних 150.000.000 евра који се помињу у вези са Сергејом?

"Не могу да кажем износ, али била је то непристојна понуда за коју мислим да ниједан клуб у Италији не би могао да је одбије. То могу слободно да кажем. Ја не радим због новца, волим изазове и видећемо да ли сам био у праву или не када сам одбио понуду за Сергеја. Могао сам многе играче да продам, али то нисам учинио", рекао је Лотито.

Сергеј је летос остао у Лацију и у овој сезони Серије А одиграо је шест утакмица на којима је постигао један гол.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар