Imali smo ponudu za Sergeja koju niko u Italiji ne bi odbio!

"Reći ću vam iskreno - dao sam obećanje treneru da neću prodati Milinkovića ovog leta", kaže predsednik Lacija.

Fudbal 02.10.2018 | 15:00
Imali smo ponudu za Sergeja koju niko u Italiji ne bi odbio!
Priča oko Sergeja Milinković Savića zahuktala se prošle zime, a svi su negde očekivali da će ovo leto biti to kada će SMS napustiti Lacio i preći u neki od najvećih evropskih klubova. Jer nema kluba koji se nije povezivao sa srpskim vezistom - od Reala i Barse do Mančester Junajteda i Juventusa.

Ali dogodilo se to da je Sergej ostao u Laciju.

Predsednik tog kluba Klaudio Lotito dao je izjavu za italijanske medije u kojim je objasnio deo istine u vezi sa Sergejom. Lotito kaže da je postojala "nepristojno" visoka ponuda za srpskog vezistu, ali da je došla pretposlednjeg dana prelaznog roka u Italiji.

I da to nije bio jedini razlog što ga Lacio nije prodao.

"Reći ću vam najiskrenije. Dao sam obećanje treneru da neću prodati Sergeja ovoga leta. I to nisam učinio čak iako sam dobio nepristojnu ponudu u završnici prelaznog roka. Nismo imali vremena da mu dovedemo zamenu, a i dao sam obećanje treneru. A ja obećanja ispunjavam", rekao je Lotito.

Italijanske medije je interesovalo da li je ta suma koja je ponuđena onih 150.000.000 evra koji se pominju u vezi sa Sergejom?

"Ne mogu da kažem iznos, ali bila je to nepristojna ponuda za koju mislim da nijedan klub u Italiji ne bi mogao da je odbije. To mogu slobodno da kažem. Ja ne radim zbog novca, volim izazove i videćemo da li sam bio u pravu ili ne kada sam odbio ponudu za Sergeja. Mogao sam mnoge igrače da prodam, ali to nisam učinio", rekao je Lotito.

Sergej je letos ostao u Laciju i u ovoj sezoni Serije A odigrao je šest utakmica na kojima je postigao jedan gol.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar