Новинар Радио Монте Карла нимало задовољан Радоњићем!

Прве реакције на старт српског репрезентативца у Марсељу. . .

Фудбал 01.10.2018 | 13:45
Новинар Радио Монте Карла нимало задовољан Радоњићем!
Неће се по лепом сећати Немања Радоњић првог старта у дресу Олимпика из Марсеља, барем резултатски. Лил је очитао лекцију великану са Велодрома и победом од 3:0 запосео друго место на табели, док се српски репрезентативац некако уклопио у сивило комплетног тима Рудија Гарсије.

Мишљења о учинку Радоњића у Француској су подељена. Једни кажу да је био лош синоћ, други да је био добар, док трећи потенцирају да је Олимпик лимитиран тим у којем таленат крилног нападача нема простора да дође до изражаја. Највише критика на рачун Србина упутио је новинар Радио Монте Карла Данијел Риоло који сматра да доскорашњи фудбалер Црвене звезде није показао ништа на три утакмице које је одиграо до сада.

Наравно, имао је на уму сигурно и цену за коју је Радоњић стигао из Београда (14.000.000 евра).

"А Радоњић, то ново појачање... Он сигурно још није стигао у Марсељ. Као да је неки његов рођак играо уместо њега у Лилу. Било је евидентно да је неко други на терену, а не он", навео је Риоло.

Дакле, српском нападачу не преостаје ништа друго него да у наредним недељама убеди Риола да је погрешио. Лепа прилика ће му се указати већ у чертвртак на Кипру у оквиру Лиге Европе.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар