Novinar Radio Monte Karla nimalo zadovoljan Radonjićem!

Prve reakcije na start srpskog reprezentativca u Marselju. . .

Fudbal 01.10.2018 | 13:45
Novinar Radio Monte Karla nimalo zadovoljan Radonjićem!
Neće se po lepom sećati Nemanja Radonjić prvog starta u dresu Olimpika iz Marselja, barem rezultatski. Lil je očitao lekciju velikanu sa Velodroma i pobedom od 3:0 zaposeo drugo mesto na tabeli, dok se srpski reprezentativac nekako uklopio u sivilo kompletnog tima Rudija Garsije.

Mišljenja o učinku Radonjića u Francuskoj su podeljena. Jedni kažu da je bio loš sinoć, drugi da je bio dobar, dok treći potenciraju da je Olimpik limitiran tim u kojem talenat krilnog napadača nema prostora da dođe do izražaja. Najviše kritika na račun Srbina uputio je novinar Radio Monte Karla Danijel Riolo koji smatra da doskorašnji fudbaler Crvene zvezde nije pokazao ništa na tri utakmice koje je odigrao do sada.

Naravno, imao je na umu sigurno i cenu za koju je Radonjić stigao iz Beograda (14.000.000 evra).

"A Radonjić, to novo pojačanje... On sigurno još nije stigao u Marselj. Kao da je neki njegov rođak igrao umesto njega u Lilu. Bilo je evidentno da je neko drugi na terenu, a ne on", naveo je Riolo.

Dakle, srpskom napadaču ne preostaje ništa drugo nego da u narednim nedeljama ubedi Riola da je pogrešio. Lepa prilika će mu se ukazati već u čertvrtak na Kipru u okviru Lige Evrope.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar