Смрт Захарченка: Објављен снимак

Телевизија "Русија 1" објавила је видео-снимак посљедњих секунди живота лидера Доњецке Народне Републике (ДНР) Александра Захарченка.

Свијет 01.10.2018 | 08:06
Смрт Захарченка: Објављен снимак
На снимцима се види како се пратња Захарченка приближава кафеу "Сепар". Један од припадника обезбјеђења кренуо је да прегледа салу, након чега је лидер ДНР заједно са телохранитељем ушао у кафић.

Неколико секунди касније дошло је до експлозије.

Телевизија наводи да је приликом својих посјета кафићу Захарченко увијек сједио за истим столом на којем је обично стајао знак "Резервисано".



извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

зуx

01.10.2018 06:53

Аматери и сминкери...био је лака мета...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

01.10.2018 08:09

Као и код нас аматери са запустеним стомаком..

Name

РАТНИК

01.10.2018 08:59

Украјинци су тренутно највеци руски непријатељи управо из разлога сто су били заједно са Русима у СССР-у. Украјинци одлицно познају руско наорузање, руску тактику и стратегију, нацин на који Руси ратују,внацин на који користе своја орузија итд. Кад се овоме дода да Украјинци имају јако развијену домацу војну индустрију, пробудјене националне идеале плус подрска од запада додје се до закљуцка да Путин никад неце покренути тотални рат против Украјине будуци да би руске зртве у људству биле огромне а он нема са циме то да оправда руском народу који је вец сада бијесан сто се из Украјине врацају десетине и десетине мртвих руских војника који се тајно копају без права на сахрану да би се сакрило уцесце Русије у том сукобу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тебра

01.10.2018 16:31

Свуда лети перје.

ОДГОВОРИТЕ