А сад - ПСЖ у мислима: Скуп најбољих на свијету!

"Они дају много голова у Европи, али ми смо показали да их не примамо много", поручује стрелац победоносног гола за Црвену звезду у последњем првенственом мечу.

Фудбал 01.10.2018 | 09:15
А сад - ПСЖ у мислима: Скуп најбољих на свијету!
Звезда је "пребродила" Лучанце (2:1) и сада може да мисли само на Париз.

Црвено-бели у среду од 18.55 играју меч 2. кола Лиге шампиона против шампиона Француске и једне од најбољих екипа на свету - Пари сен Жермена.

И они су, попут Звезде, славили пред међусобни окршај, додуше уз мање муке против Нице (3:0), али страха код играча Владана Милојевића нема, бар ако је веровати речима Бранка Јовичића.

Фудбалер који је задужен за деструкцију игре противника био је херој победе над Младости феноменалним поготком са дистанце, тек другим од доласка у клуб, а видећемо да ли ће и у Паризу, ако буде у стартних 11, наставити да шутира издалека.

"Не треба много причати о тој утакмици, ПСЖ је скуп најбољих играча на свету. Очекује нас лепа утакмица, да одмеримо снаге и видимо где се налазимо. Наш стручни штаб ће, као и увек, скенирати противника до најситнијих детаља", рекао је Јовичић и додао:

"Они дају много голова у Европи, али ми смо показали да их не примамо много".

Јовичић је истакао да су играчи знали да их чека тешка партија против Лучанаца, али да је манир Звезде да у последње време постиже спектакуларне голове...

"У Крушевцу је мој кум Милан Јевтовић затресао противничку мрежу ефектним ударцем, такође је Марко Гобељић постигао погодак за који сам сигуран да ће бити најлепши ове године у Суперлиги. То је плод доброг рада, Бог нам враћа за напоре које улажемо. Захвалио бих се и екипи и стручном штабу, сви си заслужни за овај гол", казао је Јовичић за сајт Црвене звезде, а онда и посебно нагласио ко је одговоран за све бољи његов шут.

"На сваком тренингу вежбам овакве ударце са дистанце са тренером Миланом Косановићем и сада се то исплатило. Ова утакмица је била таква да ми се отворио простор и да сам више шутирао. Када то не радим ја, онда шутирају моји саиграчи".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар