A sad - PSŽ u mislima: Skup najboljih na svijetu!

"Oni daju mnogo golova u Evropi, ali mi smo pokazali da ih ne primamo mnogo", poručuje strelac pobedonosnog gola za Crvenu zvezdu u poslednjem prvenstvenom meču.

Fudbal 01.10.2018 | 09:15
A sad - PSŽ u mislima: Skup najboljih na svijetu!
Zvezda je "prebrodila" Lučance (2:1) i sada može da misli samo na Pariz.

Crveno-beli u sredu od 18.55 igraju meč 2. kola Lige šampiona protiv šampiona Francuske i jedne od najboljih ekipa na svetu - Pari sen Žermena.

I oni su, poput Zvezde, slavili pred međusobni okršaj, doduše uz manje muke protiv Nice (3:0), ali straha kod igrača Vladana Milojevića nema, bar ako je verovati rečima Branka Jovičića.

Fudbaler koji je zadužen za destrukciju igre protivnika bio je heroj pobede nad Mladosti fenomenalnim pogotkom sa distance, tek drugim od dolaska u klub, a videćemo da li će i u Parizu, ako bude u startnih 11, nastaviti da šutira izdaleka.

"Ne treba mnogo pričati o toj utakmici, PSŽ je skup najboljih igrača na svetu. Očekuje nas lepa utakmica, da odmerimo snage i vidimo gde se nalazimo. Naš stručni štab će, kao i uvek, skenirati protivnika do najsitnijih detalja", rekao je Jovičić i dodao:

"Oni daju mnogo golova u Evropi, ali mi smo pokazali da ih ne primamo mnogo".

Jovičić je istakao da su igrači znali da ih čeka teška partija protiv Lučanaca, ali da je manir Zvezde da u poslednje vreme postiže spektakularne golove...

"U Kruševcu je moj kum Milan Jevtović zatresao protivničku mrežu efektnim udarcem, takođe je Marko Gobeljić postigao pogodak za koji sam siguran da će biti najlepši ove godine u Superligi. To je plod dobrog rada, Bog nam vraća za napore koje ulažemo. Zahvalio bih se i ekipi i stručnom štabu, svi si zaslužni za ovaj gol", kazao je Jovičić za sajt Crvene zvezde, a onda i posebno naglasio ko je odgovoran za sve bolji njegov šut.

"Na svakom treningu vežbam ovakve udarce sa distance sa trenerom Milanom Kosanovićem i sada se to isplatilo. Ova utakmica je bila takva da mi se otvorio prostor i da sam više šutirao. Kada to ne radim ja, onda šutiraju moji saigrači".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar