Распад на помолу у Манчестеру?!

Манчестер звао Зидана, Погба "бежи" у Барселону?! Манчестер јунајтед је све гори на табели, "рат" између Жозеа Муриња и Пола Погбе траје и све се то преноси на терен. По свему судећи, пресећи ће управа клуба.

Фудбал 01.10.2018 | 22:30
Распад на помолу у Манчестеру?!
Британски медији пишу да је Манчестер јунајтед већ позвао замену за Муриња, Француза Зинедина Зидана који је доскора водио Реал Мадрид.

Поред тога, Пол Погба хоће да оде у Барселону која може да га плати 100 милиона евра. Проблем је што Јунајтед тражи дупло од те суме за светског првака из Русије.

"Један од извора ми је рекао да је Манчестер јунајтед већ разговарао са Зиданом. За сада то крију, али Мурињо мора да иде", навео је Тони Каскарино из Талк Спорта. 

Да ту не буде крај недаћама у играчком кадру, остали пишу и о неизвесној судбини Алексиса Санчеса који је изостављен из поставе у суботњем мечу против Вест Хема. 

Клуб је наводно спреман да га пусти у јануару, након скоро десет утакмица на којима Чилеанац није дао гол. Санчес је овог јануара доведен из Арсенала и постао је један од најплаћенијих играча у Премијер лиги. 

Сер Алекс Фергусон је још раније навео да је за проблем са Погбом одговоран његов агент Мино Рајола, али и сам Француз који није показао поштовање према Јунајтеду када је одлазио у Јувентус. 

Менаџер Астон Виле Стив Брус наводи да управа Манчестер јунајтеда мора да подржи Жозеа Муриња јер ће у супротном у клубу завладати анархија. 

Додаје да Португалац мора да добије "битку" са Полом Погбом. Уколико се то не деси, Јунајтеду следи врло тежак период у ком ће свакако још теже одлуке морати да донесе управа клуба са "Олд Трафорда".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар