Raspad na pomolu u Mančesteru?!

Mančester zvao Zidana, Pogba "beži" u Barselonu?! Mančester junajted je sve gori na tabeli, "rat" između Žozea Murinja i Pola Pogbe traje i sve se to prenosi na teren. Po svemu sudeći, preseći će uprava kluba.

Fudbal 01.10.2018 | 22:30
Raspad na pomolu u Mančesteru?!
Britanski mediji pišu da je Mančester junajted već pozvao zamenu za Murinja, Francuza Zinedina Zidana koji je doskora vodio Real Madrid.

Pored toga, Pol Pogba hoće da ode u Barselonu koja može da ga plati 100 miliona evra. Problem je što Junajted traži duplo od te sume za svetskog prvaka iz Rusije.

"Jedan od izvora mi je rekao da je Mančester junajted već razgovarao sa Zidanom. Za sada to kriju, ali Murinjo mora da ide", naveo je Toni Kaskarino iz Talk Sporta. 

Da tu ne bude kraj nedaćama u igračkom kadru, ostali pišu i o neizvesnoj sudbini Aleksisa Sančesa koji je izostavljen iz postave u subotnjem meču protiv Vest Hema. 

Klub je navodno spreman da ga pusti u januaru, nakon skoro deset utakmica na kojima Čileanac nije dao gol. Sančes je ovog januara doveden iz Arsenala i postao je jedan od najplaćenijih igrača u Premijer ligi. 

Ser Aleks Ferguson je još ranije naveo da je za problem sa Pogbom odgovoran njegov agent Mino Rajola, ali i sam Francuz koji nije pokazao poštovanje prema Junajtedu kada je odlazio u Juventus. 

Menadžer Aston Vile Stiv Brus navodi da uprava Mančester junajteda mora da podrži Žozea Murinja jer će u suprotnom u klubu zavladati anarhija. 

Dodaje da Portugalac mora da dobije "bitku" sa Polom Pogbom. Ukoliko se to ne desi, Junajtedu sledi vrlo težak period u kom će svakako još teže odluke morati da donese uprava kluba sa "Old Traforda".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar