Сити жели Мбапеа, новац није проблем!

Најбољи млади фудбалер на свету Килијан Мбапе могао би ускоро да се пресели на Острво, у шампиона Енглеске Манчестер сити.

Фудбал 01.10.2018 | 16:00
Сити жели Мбапеа, новац није проблем!
Сити је, као и већина других европских гиганта, већ неко време заинтересован за Мбапеа, који је тренутно срећан у Пари Сен Жермену.

Ипак, сумњива пословања Парижана могла би коначно да им "дођу главе" с обзиром да их УЕФА поново истражује поводм кршења њихових праивла.

Мбапе је овог лета и званично постао играч ПСЖ-а и закључио је трансфер из Монака који је укупно износио 180 милиона евра. Шампион Француске је раније довео и Бразилца Нејмара за преко 200 милиона евра, а проблем се створио јер су им излазни трансфери далеко мањи од долазних. 

Док УЕФА истражује и ствара притисак на ПСЖ, ту неуморно вреба Манчестер сити. Менаџер "грађана" Пеп Гвардиола не би ништа више волео него да освајача Светског првенства доведе међу своје редове. 

Мбапе се процењује на око 230 милиона евра, а то није никакав проблем за богате власнике Ситија. Уколико би они добили "зелено светло" за довођење Француза, морли би да се реше неке од својих звезда, али то би у овом тренутку био најмањи проблем јер ПСЖ никако не жели да пусти свог фудбалера.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар