Siti želi Mbapea, novac nije problem!

Najbolji mladi fudbaler na svetu Kilijan Mbape mogao bi uskoro da se preseli na Ostrvo, u šampiona Engleske Mančester siti.

Fudbal 01.10.2018 | 16:00
Siti želi Mbapea, novac nije problem!
Siti je, kao i većina drugih evropskih giganta, već neko vreme zainteresovan za Mbapea, koji je trenutno srećan u Pari Sen Žermenu.

Ipak, sumnjiva poslovanja Parižana mogla bi konačno da im "dođu glave" s obzirom da ih UEFA ponovo istražuje povodm kršenja njihovih praivla.

Mbape je ovog leta i zvanično postao igrač PSŽ-a i zaključio je transfer iz Monaka koji je ukupno iznosio 180 miliona evra. Šampion Francuske je ranije doveo i Brazilca Nejmara za preko 200 miliona evra, a problem se stvorio jer su im izlazni transferi daleko manji od dolaznih. 

Dok UEFA istražuje i stvara pritisak na PSŽ, tu neumorno vreba Mančester siti. Menadžer "građana" Pep Gvardiola ne bi ništa više voleo nego da osvajača Svetskog prvenstva dovede među svoje redove. 

Mbape se procenjuje na oko 230 miliona evra, a to nije nikakav problem za bogate vlasnike Sitija. Ukoliko bi oni dobili "zeleno svetlo" za dovođenje Francuza, morli bi da se reše neke od svojih zvezda, ali to bi u ovom trenutku bio najmanji problem jer PSŽ nikako ne želi da pusti svog fudbalera.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar