Додик је свјестан да губи изборе

У страху су велике очи, а управо се то дешава Милораду Додику јер је свјестан да губи предстојеће изборе, поручили су из ПДП-а на предизборном скупу у семберском селу Којчиновац.

Република Српска 29.09.2018 | 21:11
Додик је свјестан да губи изборе
-Видјели сте да су почели да му се привиђају неки странци, 40 Британаца итд, али од тога нема ништа. СзП је убијеђен у побједе Вукоте Говедарице и Младена Иванића. Ми не желимо да долазимо на власт онако како је Милорад долазио уз помоћ међународне заједнице и на тенковима СФОР-а", рекао је шеф Изборног штаба ПДП-а Славиша Марковић.

Није потребно да Додик брани Републику Српску, наглашава Марковић.

"Кога год је он бранио тај је пропао. Имали смо ситуацију са Бобар банком и господином Гаврилом Бобаром који је био његов велики пријатељ. Кратко вријеме се руковао и са господином Павловићем, а видимо хаос у “Житопромету” и не знамо како ће се то ријешити. Свједоци смо и да је ишао да да подршку господину Борису Тадићу, а знамо како је завршио. Све које је он бранио су пропали и зато га молимо да небрани Републику Српску и да је пусти."

Кандидати ПДП-а за НС Републике Српске кажу да ће се залагати за реформе у здравству и просвјети.

"Надам се да ће се јасно профилисати који кадрови могу да раде у здравству, а не као што сада имамо ситуацију да нам и месари и пекари који су се до јуче бавили тим послом, захваљујући школама за одрасле за 6 мјесеци или годину дана почињу да раде као медицинске сестре и техничари, а њихово знање у тој области је катастрофално", рекла је кандидат ПДП-а за НС Републике Српске из ИЈ 6 Весна Стевановић.

- Народ је Република Српска, а народ својим присуством предизборним скуповима Савеза за побједу поручује да 7. октобра слиједе промјене, тврде из ПДП-а.

БН ТВ