Dodik je svjestan da gubi izbore

U strahu su velike oči, a upravo se to dešava Miloradu Dodiku jer je svjestan da gubi predstojeće izbore, poručili su iz PDP-a na predizbornom skupu u semberskom selu Kojčinovac.

Republika Srpska 29.09.2018 | 21:11
Dodik je svjestan da gubi izbore
-Vidjeli ste da su počeli da mu se priviđaju neki stranci, 40 Britanaca itd, ali od toga nema ništa. SzP je ubijeđen u pobjede Vukote Govedarice i Mladena Ivanića. Mi ne želimo da dolazimo na vlast onako kako je Milorad dolazio uz pomoć međunarodne zajednice i na tenkovima SFOR-a", rekao je šef Izbornog štaba PDP-a Slaviša Marković.

Nije potrebno da Dodik brani Republiku Srpsku, naglašava Marković.

"Koga god je on branio taj je propao. Imali smo situaciju sa Bobar bankom i gospodinom Gavrilom Bobarom koji je bio njegov veliki prijatelj. Kratko vrijeme se rukovao i sa gospodinom Pavlovićem, a vidimo haos u “Žitoprometu” i ne znamo kako će se to riješiti. Svjedoci smo i da je išao da da podršku gospodinu Borisu Tadiću, a znamo kako je završio. Sve koje je on branio su propali i zato ga molimo da nebrani Republiku Srpsku i da je pusti."

Kandidati PDP-a za NS Republike Srpske kažu da će se zalagati za reforme u zdravstvu i prosvjeti.

"Nadam se da će se jasno profilisati koji kadrovi mogu da rade u zdravstvu, a ne kao što sada imamo situaciju da nam i mesari i pekari koji su se do juče bavili tim poslom, zahvaljujući školama za odrasle za 6 mjeseci ili godinu dana počinju da rade kao medicinske sestre i tehničari, a njihovo znanje u toj oblasti je katastrofalno", rekla je kandidat PDP-a za NS Republike Srpske iz IJ 6 Vesna Stevanović.

- Narod je Republika Srpska, a narod svojim prisustvom predizbornim skupovima Saveza za pobjedu poručuje da 7. oktobra slijede promjene, tvrde iz PDP-a.

BN TV