ДНС хоће власт да служи народу

Демократски народни савез Братунац одржао је предизборни скуп на коме су, у препуној сали, представљени кандидати ДНС-а за НС РС и Представнички дома ПС БиХ.

Република Српска 29.09.2018 | 20:08
ДНС хоће власт да служи народу
Трибини је присуствовао предсједник ДНС-а Марко Павић, који је реако да ДНС, долази својим грађанима јер нема страха да стане пред њих, истучући да су избори увијек били празник и израз демократије, а код нас, како је напоменуо, превелика свађа.

ДНС не жели тако, рекао је Павић, додајући да је ДНС познат по комуникацији која је цивилизована јер се ради о одговорним људима.

„Имамо прошлост које се не стидимо, увијек смо били са вама и у рату и у миру. Никада нисмо гласали за пренос надлежности и никада нећемо. Увијек знамо шта народ жели и увијек ћемо га заштитити.

Наши кадрови су одговорни, предузећа успјешна, руководиоци такође. То је оно што нас разликује од других“ био је јасан Павић.



Он се осврнуо на значај националних добара у Српској, која треба чувати за генерације које долазе, како не би били, рекао је он, најамни радници у властитој земљи.

Лидер ДНС је такође поручио да ДНС има велику енергију у цијелој Републици Српској и да вјерује да ће ДНС остварити свој циљ а то је 15 посланика у РС и два у Представничком дому ПС БиХ те да такав ДНС може очекивати мјесто премијера.

„Зато нам дајте снаге као и сада да објединимо све наше политике“ рекао је на крају Павић.

Члан Главног одбора и Предсједништва ДНС-а Неђо Трнинић својим суграђанима се захвалио на одзиву у великом броју и на подршци ДНС-у. Подсјетио је који су циљеви странке за Опште изборе очекујући, како је рекао, након великог успјеха и функцију предсједника Владе РС.

„Тражим вашу подршку, тражим да Братунац има што веће учешће. Желимо већи резултат од 2016. године јер ово није оптимизам већ реализам заснован на чињеницама“оцјенио је Трнинић и позвао своје суграћане да 7. октобра бирају ДНС.

На трибини ДНС –а у Братунцу су говорли и Ненад Нешић, носилац листе кандидата за Представнички дом ПС БиХ, носилац листе за НС РС Споменка Стевановић и Бојан Трнинић, замјеник предсједника ОО ДНС Братунац, саопштено је из ДНС-а.

БН ТВ