DNS hoće vlast da služi narodu

Demokratski narodni savez Bratunac održao je predizborni skup na kome su, u prepunoj sali, predstavljeni kandidati DNS-a za NS RS i Predstavnički doma PS BiH.

Republika Srpska 29.09.2018 | 20:08
DNS hoće vlast da služi narodu
Tribini je prisustvovao predsjednik DNS-a Marko Pavić, koji je reako da DNS, dolazi svojim građanima jer nema straha da stane pred njih, istučući da su izbori uvijek bili praznik i izraz demokratije, a kod nas, kako je napomenuo, prevelika svađa.

DNS ne želi tako, rekao je Pavić, dodajući da je DNS poznat po komunikaciji koja je civilizovana jer se radi o odgovornim ljudima.

„Imamo prošlost koje se ne stidimo, uvijek smo bili sa vama i u ratu i u miru. Nikada nismo glasali za prenos nadležnosti i nikada nećemo. Uvijek znamo šta narod želi i uvijek ćemo ga zaštititi.

Naši kadrovi su odgovorni, preduzeća uspješna, rukovodioci takođe. To je ono što nas razlikuje od drugih“ bio je jasan Pavić.



On se osvrnuo na značaj nacionalnih dobara u Srpskoj, koja treba čuvati za generacije koje dolaze, kako ne bi bili, rekao je on, najamni radnici u vlastitoj zemlji.

Lider DNS je takođe poručio da DNS ima veliku energiju u cijeloj Republici Srpskoj i da vjeruje da će DNS ostvariti svoj cilj a to je 15 poslanika u RS i dva u Predstavničkom domu PS BiH te da takav DNS može očekivati mjesto premijera.

„Zato nam dajte snage kao i sada da objedinimo sve naše politike“ rekao je na kraju Pavić.

Član Glavnog odbora i Predsjedništva DNS-a Neđo Trninić svojim sugrađanima se zahvalio na odzivu u velikom broju i na podršci DNS-u. Podsjetio je koji su ciljevi stranke za Opšte izbore očekujući, kako je rekao, nakon velikog uspjeha i funkciju predsjednika Vlade RS.

„Tražim vašu podršku, tražim da Bratunac ima što veće učešće. Želimo veći rezultat od 2016. godine jer ovo nije optimizam već realizam zasnovan na činjenicama“ocjenio je Trninić i pozvao svoje sugraćane da 7. oktobra biraju DNS.

Na tribini DNS –a u Bratuncu su govorli i Nenad Nešić, nosilac liste kandidata za Predstavnički dom PS BiH, nosilac liste za NS RS Spomenka Stevanović i Bojan Trninić, zamjenik predsjednika OO DNS Bratunac, saopšteno je iz DNS-a.

BN TV