Народ препознаје испране приче

Народ је препознао манипулације и испране приче од стране актуелне власти и Савез за побједу је увјерен да ће седмог октобра побиједити заједно са грађанима Херцеговине и цијеле Републике Српске, поручено је са конвенције Савеза за побједу у Љубињу.

Република Српска 29.09.2018 | 18:25
Народ препознаје испране приче
Кандидат СзП за предсједника Српске Вукота Говедарица рекао је да жели да буде народни предсједник сваког педља и метра територије РС подједнако.

„Предсједник мора бити предсједник свих грађана, а не само одређене квалификоване или неквалификоване групе људи. Овај дио РС, Љубиње, Херцеговина иначе, је запостављен и ми морамо видјети како му конкретно помоћи. Приоритет је инфраструктура, како ријешити путну комуникацију између Љубиња и Стоца преко превоја Жегуље, затим да се побољша привредни амбијент, те отворе пројекти у вези са соларном енергијом, а подстицаји се морају дијелити равноправно“, поручио је Говедарица.



Он сматра да тренутна власт у РС жели држати грађане у страху са разним манипулаторским причама, јер немају одговор на многе проблеме које су проузроковали у протеклих 13 година.

Мој противкандидат је свјестан да води већ изгубљену битку и само покушава да спаси што се спасити да, поручио је кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић.

„Ја сам побједник, а то ћемо само озваничити 7.октобра. Након тог дана Вукота Говедарица и ја ћемо заједно градити амбијент потпуно другачији од овог сада: нико неће морати да стрепи за свој посао и егзистенцију зато што има другачије мишљење, знање и рад најбољих студената ће се цијенити, криминалци неће добијати документе Републике Српске, народ неће бити подијељен на подобне и неподобне, а Република Српска ће бити достојанствено представљана како у Сарајеву, тако у Вашингтону и Москви", нагласио је Иванић.



Љубиша Крунић, носилац листе ПДП-а за НСРС је рекао да је поново дошло вријеме када ће читава Херцеговина, како јој и доликује, издићи главу изнад страховладе режимских моћника и изабрати достојанство, правду, будућност и ново свитање за народ и Српску.

Кандидат СДС за НС РС из Изборне јединице 9 Даворка Дангубић каже да за осам судбоносних дана Република Српска одлучује да ли идемо путем напретка или остајемо у суноврату, свађама и подјелама.

„Надам се да ће Херцеговина и РС одабрати СзП, јер је нама један од приоритета да наша дјеца остану у РС, а не да их гледамо како иду преко границе. Ја као мајка не желим своје дијете послати у страну земљу, желим да остане овдје, да ради и заснује породицу, да живи поштено од свога рада, желим да што боље унаприједимо економску ситуацију у РС“, рекла је Дангубићева.

БН ТВ