Narod prepoznaje isprane priče

Narod je prepoznao manipulacije i isprane priče od strane aktuelne vlasti i Savez za pobjedu je uvjeren da će sedmog oktobra pobijediti zajedno sa građanima Hercegovine i cijele Republike Srpske, poručeno je sa konvencije Saveza za pobjedu u Ljubinju.

Republika Srpska 29.09.2018 | 18:25
Narod prepoznaje isprane priče
Kandidat SzP za predsjednika Srpske Vukota Govedarica rekao je da želi da bude narodni predsjednik svakog pedlja i metra teritorije RS podjednako.

„Predsjednik mora biti predsjednik svih građana, a ne samo određene kvalifikovane ili nekvalifikovane grupe ljudi. Ovaj dio RS, Ljubinje, Hercegovina inače, je zapostavljen i mi moramo vidjeti kako mu konkretno pomoći. Prioritet je infrastruktura, kako riješiti putnu komunikaciju između Ljubinja i Stoca preko prevoja Žegulje, zatim da se poboljša privredni ambijent, te otvore projekti u vezi sa solarnom energijom, a podsticaji se moraju dijeliti ravnopravno“, poručio je Govedarica.



On smatra da trenutna vlast u RS želi držati građane u strahu sa raznim manipulatorskim pričama, jer nemaju odgovor na mnoge probleme koje su prouzrokovali u proteklih 13 godina.

Moj protivkandidat je svjestan da vodi već izgubljenu bitku i samo pokušava da spasi što se spasiti da, poručio je kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.

„Ja sam pobjednik, a to ćemo samo ozvaničiti 7.oktobra. Nakon tog dana Vukota Govedarica i ja ćemo zajedno graditi ambijent potpuno drugačiji od ovog sada: niko neće morati da strepi za svoj posao i egzistenciju zato što ima drugačije mišljenje, znanje i rad najboljih studenata će se cijeniti, kriminalci neće dobijati dokumente Republike Srpske, narod neće biti podijeljen na podobne i nepodobne, a Republika Srpska će biti dostojanstveno predstavljana kako u Sarajevu, tako u Vašingtonu i Moskvi", naglasio je Ivanić.



Ljubiša Krunić, nosilac liste PDP-a za NSRS je rekao da je ponovo došlo vrijeme kada će čitava Hercegovina, kako joj i dolikuje, izdići glavu iznad strahovlade režimskih moćnika i izabrati dostojanstvo, pravdu, budućnost i novo svitanje za narod i Srpsku.

Kandidat SDS za NS RS iz Izborne jedinice 9 Davorka Dangubić kaže da za osam sudbonosnih dana Republika Srpska odlučuje da li idemo putem napretka ili ostajemo u sunovratu, svađama i podjelama.

„Nadam se da će Hercegovina i RS odabrati SzP, jer je nama jedan od prioriteta da naša djeca ostanu u RS, a ne da ih gledamo kako idu preko granice. Ja kao majka ne želim svoje dijete poslati u stranu zemlju, želim da ostane ovdje, da radi i zasnuje porodicu, da živi pošteno od svoga rada, želim da što bolje unaprijedimo ekonomsku situaciju u RS“, rekla je Dangubićeva.

BN TV