Из Њујорка у Добој на Фишијаду

– Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак боравио је три дана у Њујорку гдје је учествовао на генералној дебати 73. засједања Генералне скупштине Уједињених нација, а по повратку из САД-а на позив Градског одбора ПДП Добој посјетио је традиционалну манифестацију у овом граду – “Фишијаду”.

Република Српска 29.09.2018 | 17:52
Из Њујорка у Добој на Фишијаду
Циљ ове манифестације је да се кроз дружење и такмичарски дух покаже кулинарско знање риболоваца, али и осталих. Такмичењеје је, као и сваке године, одржано на платоу иза ресторана “Чарда” у добојском насељу Баре, уз обалу ријеке Босне.



Црнадак се дружио са посјетиоцима манифестације, пробао рибље кулинарске специјалитете и разговарао са мајсторима који су их припремили, а њему су, како сами кажу, открили по неку своју кулинарску тајну.

– Присутно је много посјетилаца манифестације и велики број екипа које се такмиче, атмосфера је одлична, људи се друже и заиста је лијепо бити овдје. Увијек подржавам овакве манифестације и када су ме колеге из добојског ПДП-а позвале и када сам чуо о каквом догађају је ријеч нисам желио пропустити прилику и радо сам дошао – рекао је министар иностраних послова БиХ.



Осврнуо се и на изборе који ће бити одржани за осам дана.

– Из разговора са кандидатима ПДП-а, али и многим посјетиоцима на данашњој манифестацији видљиво је да Младен Иванић, Вукота Говедарица и цијели Савез за побједу у народу имају много већу подршку него супротни блок. ПДП ће у изборној јединици пет која обухвата Добој, Теслић, Петрово и Станаре сигурно освојити директан мандат за Народну скупштину Републике Српске, а Младен Иванић и Вукота Говедарица ће добити већу подршку бирача него Милорад Додик и Жељка Цвијановић – истакао је Црнадак.

(Глас регије)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

XYY

29.09.2018 16:12

Сиротиња нека гули кромпир.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

29.09.2018 16:25

Било је одлично данас на Фишијади. А Црнадак међу свима нама био нормлано, ништа другачији од нас осталих. Не треба му ни горила, нико, нормално прича и дружи се са својим народом, а не као Додик и остали из СНСД-а, који више не смију међу људе. Свака част и Црнадку и добојском ПДП-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М..Р

29.09.2018 16:40

Лијеп Добојлије, све похвале за вец традицоналну манифестациу Фисијаду.А посебне похвале сто сте угостили цијењеног министа .Наравно за Младена и Вукоту!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сара

29.09.2018 17:06

Црнадак је примјер власти каква би требала да буде. А не резимска осионост и пријетње народу. СвиЦе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ

29.09.2018 19:20

БРАВО ЦРНАДАК НОРМАЛАН И ПОСТЕН ЦОВЈЕК!!!ХВАЛА МУ ЗАТО СТО ЈЕ ПОСЈЈЕТИО ДОБОЈ И ФИСИЈАДУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

30.09.2018 06:40

Бас лијепо сто вас је посјјетио и вјероватно вас је досад редовно посјецивао!

Name

Ас

30.09.2018 06:31

Каква фисијада? Прицајте и писите својим језиком.

ОДГОВОРИТЕ