Iz Njujorka u Doboj na Fišijadu

– Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak boravio je tri dana u Njujorku gdje je učestvovao na generalnoj debati 73. zasjedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, a po povratku iz SAD-a na poziv Gradskog odbora PDP Doboj posjetio je tradicionalnu manifestaciju u ovom gradu – “Fišijadu”.

Republika Srpska 29.09.2018 | 17:52
Iz Njujorka u Doboj na Fišijadu
Cilj ove manifestacije je da se kroz druženje i takmičarski duh pokaže kulinarsko znanje ribolovaca, ali i ostalih. Takmičenjeje je, kao i svake godine, održano na platou iza restorana “Čarda” u dobojskom naselju Bare, uz obalu rijeke Bosne.



Crnadak se družio sa posjetiocima manifestacije, probao riblje kulinarske specijalitete i razgovarao sa majstorima koji su ih pripremili, a njemu su, kako sami kažu, otkrili po neku svoju kulinarsku tajnu.

– Prisutno je mnogo posjetilaca manifestacije i veliki broj ekipa koje se takmiče, atmosfera je odlična, ljudi se druže i zaista je lijepo biti ovdje. Uvijek podržavam ovakve manifestacije i kada su me kolege iz dobojskog PDP-a pozvale i kada sam čuo o kakvom događaju je riječ nisam želio propustiti priliku i rado sam došao – rekao je ministar inostranih poslova BiH.



Osvrnuo se i na izbore koji će biti održani za osam dana.

– Iz razgovora sa kandidatima PDP-a, ali i mnogim posjetiocima na današnjoj manifestaciji vidljivo je da Mladen Ivanić, Vukota Govedarica i cijeli Savez za pobjedu u narodu imaju mnogo veću podršku nego suprotni blok. PDP će u izbornoj jedinici pet koja obuhvata Doboj, Teslić, Petrovo i Stanare sigurno osvojiti direktan mandat za Narodnu skupštinu Republike Srpske, a Mladen Ivanić i Vukota Govedarica će dobiti veću podršku birača nego Milorad Dodik i Željka Cvijanović – istakao je Crnadak.

(Glas regije)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

XYY

29.09.2018 16:12

Sirotinja neka guli krompir.

ODGOVORITE
Name

Dobojlija

29.09.2018 16:25

Bilo je odlično danas na Fišijadi. A Crnadak među svima nama bio normlano, ništa drugačiji od nas ostalih. Ne treba mu ni gorila, niko, normalno priča i druži se sa svojim narodom, a ne kao Dodik i ostali iz SNSD-a, koji više ne smiju među ljude. Svaka čast i Crnadku i dobojskom PDP-u.

ODGOVORITE
Name

M..R

29.09.2018 16:40

Lijep Dobojlije, sve pohvale za vec tradiconalnu manifestaciu Fisijadu.A posebne pohvale sto ste ugostili cijenjenog minista .Naravno za Mladena i Vukotu!!!

ODGOVORITE
Name

Sara

29.09.2018 17:06

Crnadak je primjer vlasti kakva bi trebala da bude. A ne rezimska osionost i prijetnje narodu. SviCe

ODGOVORITE
Name

DOBOJ

29.09.2018 19:20

BRAVO CRNADAK NORMALAN I POSTEN COVJEK!!!HVALA MU ZATO STO JE POSJJETIO DOBOJ I FISIJADU!!!

ODGOVORITE
Name

Neso Republika Srpska

30.09.2018 06:40

Bas lijepo sto vas je posjjetio i vjerovatno vas je dosad redovno posjecivao!

Name

As

30.09.2018 06:31

Kakva fisijada? Pricajte i pisite svojim jezikom.

ODGOVORITE