Жозе има изговор: Офсајд, аутогол, грешка судије...!

Овога пута Жозе Мурињо није "напао" новинаре него арбитре утакмице у којој је његов тим лагано поражен.

Фудбал 30.09.2018 | 08:15
Жозе има изговор: Офсајд, аутогол, грешка судије...!
И овога пута су изјаве Жозеа Муриња после меча биле занимљивије од фудбала који је његова екипа презентовала. Сада у поразу против Вест Хема у Лондону (3:1).

Трећи пут у седам првенствених кола Манчестер јунајтед је поражен што значи да су се "црвени аларми" поново упалили на "Олд Трафорду", а статус Жозеа Муриња је још под већом пажњом због посете Зинедина Зидана Енглеској.

О томе колико дуго ће "Специјални" остати на клупи Јунајтеда баве се све светске кладионице и не дају му још много времена, али ако нешто Мурињо зна - онда је да се брани.

После меча против Вест Хема није "напао" новинаре како је то било након лошег резултата код Брајтона, али се овога пута "обрушио" на арбитре утакмице у Лондону у ком његов тим није био ни близу опасан као рецимо Челси пре седам дана.

"Први гол је био из офсајда, а сада није било ВАР технологије као у Лига купу", рекао је Мурињо и навео да је његов тим и даље ментално нестабилан што је рани гол још више отежао.

"Имали смо добру реакцију након тога, али после тога - аутогол нашег играча. Знали смо како да чувамо Јармоленка, али нисмо имали среће и довољно агресивности. У другом полувремену смо добро реаговали, њихов голман је имао неколико одбрана, штопери су одиграли сјајно и честитао бих скаутима Вест Хема који су нашли Ису Дијопа...", додао је Жозе Мурињо о штоперу који је овог лета из Тулуза у трансферу вредном 22 милиона фунти, вероватно и индиректно спочитавши људима из свог клуба од којих већ три године тражи квалитетна појачања на тој позицији.

Ипак, од доласка Муриња у клуб стигли су Ерик Баји и Виктор Линделеф који нису донели потребну превагу и квалитет какав имају други богати премијерлигашки клубови.

"Дали смо гол за 2:1, и онда нова грешка судије. Био је фаул на Маркусу Рашфорду који је направио Пабло Забалета, а након тога је Марко Арнаутовић 'убио' наш тим и нашу наду да можемо да променимо резултат...", закључио је Португалац у анализи утакмице.

Португалац овога пута није много говорио о Полу Погби кога је са терена "повукао" у 70. минуту, али је истакао да је "испунио жељу" навијача и шансу дао Антонију Марсијалу уместо Алексиса Санчеза који игра лоше, но овај му се, како је сам рекао, није одужио дефанзивним задацима.

Све је изгледније да нема много играча у клубу који пружају подршку Мурињу...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар