Миленковић одушевио Фиренцу и Апенине!

Верујем у професионалност и учење, можемо да разговарамо о новом уговору! "Са великим задовољством носим љубичасти дрес. Фиорентина је идеална за развој сваког играча, веома сам задовољан својим избором", каже сјајни српски дефанзивац.

Фудбал 01.10.2018 | 00:00
Миленковић одушевио Фиренцу и Апенине!
Српски дефанзивац Никола Миленковић наставља да одушевљава начином на који игра, али и размишља. Јуче је Апенинима одјекнула вест о понуди Атлетико Мадрида од 40.000.000 евра за некадашњег играча Партизана, али то нимало није уздрмало 20-годишњег фудбалера, који ће у будућности ипак тешко одолети понудама највећих европских клубова.

Српски фудбалер је ове сезоне решио да остане у Фиренци, где му изузетно прија, а према његовим речима нема ништа против и да у наредном периоду игра на Артемио Франкију. Са друге стране Фјорентина је одбијањем понуде Јорганџија ставила до знања свим европским великанима да морају да буду знатно издашнији.

"То је лепо, али ја сам миран и чврсто стојим на својим ногама на земљи. Верујем у професионалност и размишљам искључиво о учењу и побољшању свакога дана. Са великим задовољством носим љубичасти дрес. Фиорентина је идеална за развој сваког играча, веома сам задовољан својим избором", рекао је Миленковић за Тутоспорт.

Потом је уследио одговор који је одушевио све навијаче Виоле. Тицао се продужетка сарадње која истиче 2022. године.

"Нови уговор? Можемо да разговарамо о томе", јасан је био Миленковић.

Шта год да се буде догађало у будућности, Фјорентина ће бити на великом добитку. Миленковић је откупљен од Партизана у јулу 2017. године за 5.100.000 евра, прошле сезоне је одиграо 17 мечева у свим такмичењима, а од почетка ове је кључни фактор у последњој линији екипе Стефана Пиолија. Пажњу великих клубова скренуо је на Мундијалу у Русији, који се може сматрати преломним догађајем у његовој досадашњој каријери.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар