Milenković oduševio Firencu i Apenine!

Verujem u profesionalnost i učenje, možemo da razgovaramo o novom ugovoru! "Sa velikim zadovoljstvom nosim ljubičasti dres. Fiorentina je idealna za razvoj svakog igrača, veoma sam zadovoljan svojim izborom", kaže sjajni srpski defanzivac.

Fudbal 01.10.2018 | 00:00
Milenković oduševio Firencu i Apenine!
Srpski defanzivac Nikola Milenković nastavlja da oduševljava načinom na koji igra, ali i razmišlja. Juče je Apeninima odjeknula vest o ponudi Atletiko Madrida od 40.000.000 evra za nekadašnjeg igrača Partizana, ali to nimalo nije uzdrmalo 20-godišnjeg fudbalera, koji će u budućnosti ipak teško odoleti ponudama najvećih evropskih klubova.

Srpski fudbaler je ove sezone rešio da ostane u Firenci, gde mu izuzetno prija, a prema njegovim rečima nema ništa protiv i da u narednom periodu igra na Artemio Frankiju. Sa druge strane Fjorentina je odbijanjem ponude Jorgandžija stavila do znanja svim evropskim velikanima da moraju da budu znatno izdašniji.

"To je lepo, ali ja sam miran i čvrsto stojim na svojim nogama na zemlji. Verujem u profesionalnost i razmišljam isključivo o učenju i poboljšanju svakoga dana. Sa velikim zadovoljstvom nosim ljubičasti dres. Fiorentina je idealna za razvoj svakog igrača, veoma sam zadovoljan svojim izborom", rekao je Milenković za Tutosport.

Potom je usledio odgovor koji je oduševio sve navijače Viole. Ticao se produžetka saradnje koja ističe 2022. godine.

"Novi ugovor? Možemo da razgovaramo o tome", jasan je bio Milenković.

Šta god da se bude događalo u budućnosti, Fjorentina će biti na velikom dobitku. Milenković je otkupljen od Partizana u julu 2017. godine za 5.100.000 evra, prošle sezone je odigrao 17 mečeva u svim takmičenjima, a od početka ove je ključni faktor u poslednjoj liniji ekipe Stefana Piolija. Pažnju velikih klubova skrenuo je na Mundijalu u Rusiji, koji se može smatrati prelomnim događajem u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar