Ивановић: Звезда фаворит, биће тешко одбранити трон!

Плејмејкер Будућности, Никола Ивановић, зна да ће бити тешко поново освојити АБА лигу, а као главног фаворита за трофеј види екипу из Београда.

Кошарка 30.09.2018 | 09:15
Ивановић: Звезда фаворит, биће тешко одбранити трон!
Нова сезона АБА лиге је званично почела у петак, а актуелни шампион Будућност ће нову сезону отворити у понедељак (21 час, ТВ Арена спорт на мтс ТВ) против Крке у реновираној "Морачи".

И подгоричка публика у којој се пробудила "жица" за кошарку, једва чека да сезона крене.

А нестрпљиви су и ученици Александра Џикића, свесни да их чека паклена година и конкуренција, јер Суперкуп АБА лиге у Лакташима је открио да су Црвена звезда и Цедевита моћне, да је Партизан бољи него претходних сезона, да Морнару треба још мало времена…

"Црвена звезда је у том финалу АБА Суперкупа против нас одиграла врхунски, надиграли су нас, али нисмо били потпуно спремни за тај меч. Нисмо ни ми баш све откривали, јер их дочекујемо одмах у другом колу. Искрено, Звезда је најозбиљнији ривал за титулу", рекао је плеј Будућности Никола Ивановић.

Организатор игре Будућности зна да је пред њим и друговима паклен пут до одбране титуле, а то је циљ, како би се Евролига у Подгорици играла и наредне сезоне.

"Било је претешко освојити, пробаћемо да одбранимо трон, а само могу да замислим колико ће бити тешко то остварити", јасан је популарни Џони.

Главни циљ је освајање регионалног такмичења, али у главама навијача је 12. октобар, када Будућност у Подгорици дочекује Армани на старту Евролиге.

"Имамо доста мечева, игра се свака два - три дана. Неће бити превише времена да се анализирају утакмице, пробаћемо да се прилагодимо и прелазимо на наредне противнике", навео је Ивановић.

Извор: мондо.ме

Коментари / 0

Оставите коментар