Ivanović: Zvezda favorit, biće teško odbraniti tron!

Plejmejker Budućnosti, Nikola Ivanović, zna da će biti teško ponovo osvojiti ABA ligu, a kao glavnog favorita za trofej vidi ekipu iz Beograda.

Košarka 30.09.2018 | 09:15
Ivanović: Zvezda favorit, biće teško odbraniti tron!
Nova sezona ABA lige je zvanično počela u petak, a aktuelni šampion Budućnost će novu sezonu otvoriti u ponedeljak (21 čas, TV Arena sport na mts TV) protiv Krke u renoviranoj "Morači".

I podgorička publika u kojoj se probudila "žica" za košarku, jedva čeka da sezona krene.

A nestrpljivi su i učenici Aleksandra Džikića, svesni da ih čeka paklena godina i konkurencija, jer Superkup ABA lige u Laktašima je otkrio da su Crvena zvezda i Cedevita moćne, da je Partizan bolji nego prethodnih sezona, da Mornaru treba još malo vremena…

"Crvena zvezda je u tom finalu ABA Superkupa protiv nas odigrala vrhunski, nadigrali su nas, ali nismo bili potpuno spremni za taj meč. Nismo ni mi baš sve otkrivali, jer ih dočekujemo odmah u drugom kolu. Iskreno, Zvezda je najozbiljniji rival za titulu", rekao je plej Budućnosti Nikola Ivanović.

Organizator igre Budućnosti zna da je pred njim i drugovima paklen put do odbrane titule, a to je cilj, kako bi se Evroliga u Podgorici igrala i naredne sezone.

"Bilo je preteško osvojiti, probaćemo da odbranimo tron, a samo mogu da zamislim koliko će biti teško to ostvariti", jasan je popularni Džoni.

Glavni cilj je osvajanje regionalnog takmičenja, ali u glavama navijača je 12. oktobar, kada Budućnost u Podgorici dočekuje Armani na startu Evrolige.

"Imamo dosta mečeva, igra se svaka dva - tri dana. Neće biti previše vremena da se analiziraju utakmice, probaćemo da se prilagodimo i prelazimo na naredne protivnike", naveo je Ivanović.

Izvor: mondo.me

Komentari / 0

Ostavite komentar