Петрић напушта Партизан?!

Помоћник Зорана Мирковића жеља подгоричке Будућности.  "Доћи ћу у Црну Гору, али не као шеф Будућности".  Помоћни тренер Партизана је наводно велика жеља Подгоричана. . .

Фудбал 29.09.2018 | 20:45
Петрић напушта Партизан?!
Гордан Петрић би ускоро могао да преузме подгоричку Будућност, пишу Вијести. То је идеја челника клуба из главног града Црне Горе, који ће покушати да реализују посао у наредних неколико дана.

Некадашњи дефанзивац црно-белих требало би у понедељак да допутује у Подгорицу на разговоре са управом Будућности. Петрић је у Партизан дошао заједно са Зораном Мирковићем и заузео место његовог помоћника, а Вијести пишу да би кључни човек у овом послу могао да буде нови члан управног одбора Подгоричана Бранко Брновић, некадашњи саиграч и Петрићев добар пријатељ.

Ипак, у изјави за Дневне новине Петрић негира да је било контакта са челницима Будућности, али наговештава да би могло да их буде.

"Не знам ништа о томе, не знам шта да ти кажем. Немам појма о томе о чему се прича и пише. Са Партизаном имам меч против Радничког у недјељу, само размишљам о томе. Можда се видимо у Црној Гори, али на утакмици Црна Гора Србија", рекао је Петрић у изјави за Дневне новине.

Будућност је лоше кренула у овој сезони, у којој су најављене највише амбиције. Заостатак за ОФК Титоградом је већ шест бодова, а одлазак је најавио тренер Зоран Говедарица, којег би требало да замени управо Петрић.

Радисав Драгићевић је тренутно шеф стручног штаба Будућности, а све су прилике да вицешампион државе и лутајућа управа - која нема јасан циљ и праву идеју - тражи 23. решење на клупи од 2006. године, од када је Црна Гора обновила независност.

Наводно, 49-годишњи Гордан Петрић је велика жеља Подгоричана, а опет наводно у понедељак ће доћи да договори личне услове са председником најпопуларнијег клуба у Црној Гори Жарком Бурићем.

Али, где има дима има и ватре!

Опет наводно, Будућност је контактирала некадашњег дефанзивца ОФК Београда, Партизана, Данди јунајтеда, Ренџерса, Кристал Паласа, АЕК-а, али цела та прича је још на "дугом штапу", јер се Петрићу не напушта ни пријатељ Бата, а ни вољени Партизан.

Међутим, како је Мирковић отишао од Љубише Тумбаковића и "храбрих сокола", тако би и Петрић могао да напусти црно - беле. Уколико се то деси, Петрић ће бити ново на клупи Будућности, чак трећи тренер у актуелној сезони.

Чекајући понедељак...

Фото: Стар Спорт

Извор: мондо.ме/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар