Petrić napušta Partizan?!

Pomoćnik Zorana Mirkovića želja podgoričke Budućnosti.  "Doći ću u Crnu Goru, ali ne kao šef Budućnosti".  Pomoćni trener Partizana je navodno velika želja Podgoričana. . .

Fudbal 29.09.2018 | 20:45
Petrić napušta Partizan?!
Gordan Petrić bi uskoro mogao da preuzme podgoričku Budućnost, pišu Vijesti. To je ideja čelnika kluba iz glavnog grada Crne Gore, koji će pokušati da realizuju posao u narednih nekoliko dana.

Nekadašnji defanzivac crno-belih trebalo bi u ponedeljak da doputuje u Podgoricu na razgovore sa upravom Budućnosti. Petrić je u Partizan došao zajedno sa Zoranom Mirkovićem i zauzeo mesto njegovog pomoćnika, a Vijesti pišu da bi ključni čovek u ovom poslu mogao da bude novi član upravnog odbora Podgoričana Branko Brnović, nekadašnji saigrač i Petrićev dobar prijatelj.

Ipak, u izjavi za Dnevne novine Petrić negira da je bilo kontakta sa čelnicima Budućnosti, ali nagoveštava da bi moglo da ih bude.

"Ne znam ništa o tome, ne znam šta da ti kažem. Nemam pojma o tome o čemu se priča i piše. Sa Partizanom imam meč protiv Radničkog u nedjelju, samo razmišljam o tome. Možda se vidimo u Crnoj Gori, ali na utakmici Crna Gora Srbija", rekao je Petrić u izjavi za Dnevne novine.

Budućnost je loše krenula u ovoj sezoni, u kojoj su najavljene najviše ambicije. Zaostatak za OFK Titogradom je već šest bodova, a odlazak je najavio trener Zoran Govedarica, kojeg bi trebalo da zameni upravo Petrić.

Radisav Dragićević je trenutno šef stručnog štaba Budućnosti, a sve su prilike da vicešampion države i lutajuća uprava - koja nema jasan cilj i pravu ideju - traži 23. rešenje na klupi od 2006. godine, od kada je Crna Gora obnovila nezavisnost.

Navodno, 49-godišnji Gordan Petrić je velika želja Podgoričana, a opet navodno u ponedeljak će doći da dogovori lične uslove sa predsednikom najpopularnijeg kluba u Crnoj Gori Žarkom Burićem.

Ali, gde ima dima ima i vatre!

Opet navodno, Budućnost je kontaktirala nekadašnjeg defanzivca OFK Beograda, Partizana, Dandi junajteda, Rendžersa, Kristal Palasa, AEK-a, ali cela ta priča je još na "dugom štapu", jer se Petriću ne napušta ni prijatelj Bata, a ni voljeni Partizan.

Međutim, kako je Mirković otišao od Ljubiše Tumbakovića i "hrabrih sokola", tako bi i Petrić mogao da napusti crno - bele. Ukoliko se to desi, Petrić će biti novo na klupi Budućnosti, čak treći trener u aktuelnoj sezoni.

Čekajući ponedeljak...

Foto: Star Sport

Izvor: mondo.me/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar