Лединци: Млади су наша будућност

"Млади су наша будућност и ми о њима морамо да бринемо више. Свједоци смо да свакога дана напуштају земљу у потрази за бољим животом, јер им држава није пружила сигурност опстанка. Не смијемо дозволити да нам школе, паркови, улице и спортски терени буду празни", истакао је, у МЗ Лединци у Бијељини, др Златко Максимовић, носилац листе Покрета "Успјешна Српска" за Народну скупштину Републике Српске.  

Република Српска 29.09.2018 | 13:35
Лединци: Млади су наша будућност
Активисти Покрета "Успјешна Српска" посјетили су омладину Мјесне заједнице Лединци. Носилац листе Покрета "Успјешна Српска" за Народну скупштину Републике Српске Златко Максимовић том приликом је донирао фудбалске лопте младима који су заједничким снагама уредили игралиште.

"Млади су наша будућност и ми о њима морамо да бринемо више. Свједоци смо да свакога дана напуштају земљу у потрази за бољим животом, јер им држава није пружила сигурност опстанка. Не смијемо дозволити да нам школе, паркови, улице и спортски терени буду празни.

Овдје у МЗ Лединци омладина се ујединила, раде добре ствари и ја сам их и до сада подржавао и помагао и надам се да ће се сви водити овим примјером“, рекао је народни посланик проф.др Златко Максимовић приликом посјете Омладини МЗ „лединци“ и даривања лопти.

(БН)