Ledinci: Mladi su naša budućnost

"Mladi su naša budućnost i mi o njima moramo da brinemo više. Svjedoci smo da svakoga dana napuštaju zemlju u potrazi za boljim životom, jer im država nije pružila sigurnost opstanka. Ne smijemo dozvoliti da nam škole, parkovi, ulice i sportski tereni budu prazni", istakao je, u MZ Ledinci u Bijeljini, dr Zlatko Maksimović, nosilac liste Pokreta "Uspješna Srpska" za Narodnu skupštinu Republike Srpske.  

Republika Srpska 29.09.2018 | 13:35
Ledinci: Mladi su naša budućnost
Aktivisti Pokreta "Uspješna Srpska" posjetili su omladinu Mjesne zajednice Ledinci. Nosilac liste Pokreta "Uspješna Srpska" za Narodnu skupštinu Republike Srpske Zlatko Maksimović tom prilikom je donirao fudbalske lopte mladima koji su zajedničkim snagama uredili igralište.

"Mladi su naša budućnost i mi o njima moramo da brinemo više. Svjedoci smo da svakoga dana napuštaju zemlju u potrazi za boljim životom, jer im država nije pružila sigurnost opstanka. Ne smijemo dozvoliti da nam škole, parkovi, ulice i sportski tereni budu prazni.

Ovdje u MZ Ledinci omladina se ujedinila, rade dobre stvari i ja sam ih i do sada podržavao i pomagao i nadam se da će se svi voditi ovim primjerom“, rekao je narodni poslanik prof.dr Zlatko Maksimović prilikom posjete Omladini MZ „ledinci“ i darivanja lopti.

(BN)