Нови проблеми у Барси: Шта с Малкомом?!

Бразилац плаћен више од 40. 000. 000 евра, а нема места ни на клупи.

Фудбал 29.09.2018 | 12:15
Нови проблеми у Барси: Шта с Малкомом?!
Ликовали су у Барселони када су Роми преотели већ уговорен трансфер Бразилца Малкома, сада се питају шта да раде са њим.

Појачање плаћено 41.000.000 евра за сада нема никакав утицај на игру Барселоне. За наредни меч против Билбаа у Примери, чак није ни међу позваним играчима. Валверде га није уврстио међу 18 на које рачуна дуел са гостима из Баскије. Уместо Малкома, у екипу се вратио Рафиња.

У Каталонији се све гласније прича о Малкому. Зашто га је Барселона доводила?

Један од најбоље обавештених новинара када је Барса у питању, Ђерар Ромеро је данас јавио да Малкомуопште није био жеља тренера Валвердеа. Упркос противљењу тренера, клуб је изненада потписао Малкома.

Међутим, Валверде остаје при ставу да му Бразилац није неопходан и до сада га минимално користи. Од почетка сезоне, Малком је ушао са клупе на два меча и сакупио на терену само 25 минута. Без неког конкретног учинка. Додуше, имао је и лакшу повреду, али неке је и преседео на клупи када је био здрав.Валверде му је пружио шансу у последњих двадесетак минута меча са Легансеом, али Бразилац није ништа донео уалском са клупе и Барса није успела да избегне пораз. 

Непозивање за меч овог викенда јасно говори о Валвердеовом незадовољству Малкомом. Додуше, млад је играч, треба му времена да се уклпои, Барса има специфичан стил игре… Али не даје се преко 40 милиона за појачање које ће да седи на трибинама.

У актуелној поставци игре, тешко је наћи место за Малкома. Валверде је једва успео да направи систем у којем ће минутажу имати Дембеле поред Месија, Кутиња и Суареза. Малком виси…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар