Novi problemi u Barsi: Šta s Malkomom?!

Brazilac plaćen više od 40. 000. 000 evra, a nema mesta ni na klupi.

Fudbal 29.09.2018 | 12:15
Novi problemi u Barsi: Šta s Malkomom?!
Likovali su u Barseloni kada su Romi preoteli već ugovoren transfer Brazilca Malkoma, sada se pitaju šta da rade sa njim.

Pojačanje plaćeno 41.000.000 evra za sada nema nikakav uticaj na igru Barselone. Za naredni meč protiv Bilbaa u Primeri, čak nije ni među pozvanim igračima. Valverde ga nije uvrstio među 18 na koje računa duel sa gostima iz Baskije. Umesto Malkoma, u ekipu se vratio Rafinja.

U Kataloniji se sve glasnije priča o Malkomu. Zašto ga je Barselona dovodila?

Jedan od najbolje obaveštenih novinara kada je Barsa u pitanju, Đerar Romero je danas javio da Malkomuopšte nije bio želja trenera Valverdea. Uprkos protivljenju trenera, klub je iznenada potpisao Malkoma.

Međutim, Valverde ostaje pri stavu da mu Brazilac nije neophodan i do sada ga minimalno koristi. Od početka sezone, Malkom je ušao sa klupe na dva meča i sakupio na terenu samo 25 minuta. Bez nekog konkretnog učinka. Doduše, imao je i lakšu povredu, ali neke je i presedeo na klupi kada je bio zdrav.Valverde mu je pružio šansu u poslednjih dvadesetak minuta meča sa Leganseom, ali Brazilac nije ništa doneo ualskom sa klupe i Barsa nije uspela da izbegne poraz. 

Nepozivanje za meč ovog vikenda jasno govori o Valverdeovom nezadovoljstvu Malkomom. Doduše, mlad je igrač, treba mu vremena da se uklpoi, Barsa ima specifičan stil igre… Ali ne daje se preko 40 miliona za pojačanje koje će da sedi na tribinama.

U aktuelnoj postavci igre, teško je naći mesto za Malkoma. Valverde je jedva uspeo da napravi sistem u kojem će minutažu imati Dembele pored Mesija, Kutinja i Suareza. Malkom visi…

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar